Medlemsfordele

undefined

Dansk Fibromyalgi-Forening tilbyder sine medlemmer en række forskellige medlemstilbud: 

 

  • Viden om fibromyalgi
    Som den eneste forening i Danmark indsamler Dansk Fibromyalgi-Forening den nyeste og specialiserede viden om fibromyalgi og formidler den til medlemmerne gennem vores forskellige kanaler: Hjemmesiden, nyhedsbrev, sociale medier, medlemsbladet og på foreningens kurser. 
  • Gratis rådgivning
    Vores dygtige social- og sundhedspoltiske rådgivere sidder parat til at rådgive dig. Ydermere har vi frivillige rådgivere ved telefonen. Rådgiverne kender selv til livet med fibromyalgi.
  • Skræddersyede kurser og foredrag i nærheden af dig 
    DFF afholder hvert år omkring kurser fordelt rundt om i hele landet. Kurserne er skræddersyede til fibromyalgiramte og deres pårørende. 
  • Medlemsblad
    DFF udgiver et medlemsblad 'fibromyalgi' fire gange om året med bl.a. artikler om den nyeste viden om fibromyalgi, personlige beretninger om livet med fibromyalgi samt forskning og behandling. Der bringes løbende aktuelle interviews med læger, forskere og andre fagpersoner, som har en særlig viden på området.
  • Kontaktgrupper og lokale netværk 
    Foreningen har mange frivillige kontaktpersoner fordelt over hele landet, som du kan henvende dig til. Der er desuden flere netværksgrupper.
  • Hjemmeside
    Hjemmesiden www.fibromyalgi.dk, hvor der findes mange vigtige oplysninger om fibromyalgi, de nyeste forskningsresultater samt nyt fra foreningen. Hjemmesiden har også et helt specielt område kun for medlemmer.
  • Gratis nyhedsbrev lige i mailboksen
    Alle kan tilmelde sig nyhedsbrevet, der kommer til dig med den sidste nye viden om stort og småt.
  • Tilbud og rabatter 
    Som medlem har du adgang til en række tilbud og rabatter på forskellige arrangementer. Du har også mulighed for at søge ophold på fx Sano eller at deltage med rabat på fysioterapi.
  • Handi Forsikring
    DFF samarbejder med Handi Forsikring om at tilbyde forsikringer, der kan tegnes uden afgivelse af helbredserklæring.
  • Samarbejde
    DFF samarbejder med en lang række andre organisationer, som sammen kæmper for at skaffe bedre vilkår for smertepatienter og handicappede. DFF giver dig mulighed for sammen med andre ligestillede at kæmpe for bedre vilkår for de fibromyalgiramte.
    Internationalt har vi kontakt med læger og forskere og er medlem af ENFA (den europæiske sammenslutning af fibromyalgi-foreninger)

    MELD DIG IND I DANSK FIBROMYALGI-FORENING