25/11 2019 • København

Cafémøde i København - gratis for alle

OBS! Bemærk ny dato. Tidligere var dette møde sat til afholdelse 21. november - men er nu rykket til 25. november.

Dialog og netværk

Velkommen til vores populære cafémøder – denne gang i København den 21. november. Merete Hornecker fra Dansk Fibromyalgi-Forening (DFF) er oplægsholder på cafémødet, som skaber dialog mellem deltagerne og giver dem mulighed for at møde andre fibromyalgiramte i deres lokalområde og danne netværksgrupper.

Rettigheder i sagsbehandlingen
Merete vil blandt andet oplyse om rettigheder i forhold til kommunernes sagsbehandling. ”Det er altid vigtigt at kontakte os så tidligt som muligt, hvis man er i et forløb hos kommunen,” understreger Merete og fortsætter: ”På cafémødet vil jeg fortælle, hvordan I som fibromyalgiramte og pårørende kan få hjælp hos DFF.”

Et indviklet system
Hvordan kommer du videre? Hvordan bliver du afklaret i et indviklet system? De spørgsmål er blandt emnerne på cafémødet, der tager afsæt i de typiske problemstillinger, som Merete kender fra DFF. ”Vi kan også hjælpe jer, hvis I lokalt har ideer til kurser, foredrag og opstart af netværksgrupper,” fremhæver Merete.

Altid inspirerende
Så sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig cafémødet i København. ”Jeg glæder mig til at møde jer i København, og det er altid inspirerende at møde fibbere til en god og åbenhjertig dialog om livet med fibromyalgi,” afslutter Merete. Pårørende til fibromyalgiramte er også meget velkomne til at deltage på cafémødet.

Tid og sted:
Mandag den 25. november, kl. 14-17
Kvarterhuset
Mødelokale: Verdensrummet
Jemtelandsgade 3
2300 København S

Kurset er med lettere forplejning (kaffe, te, vand, frugt og snacks.)

Tilmelding til det gratis cafémøde:
Det er gratis for alle at tilmelde sig DFF's cafémøder.
Tilmeld dig på sn@fibromyalgi.dk

Nyhedsbrev