24/10 2018 • Nyborg

Cafemøde i Nyborg

Dialog og netværk
Velkommen til vores populære cafémøder – denne gang i Nyborg den 24. oktober. Socialpolitisk konsulent og socialrådgiver Berit Pedersen fra Dansk Fibromyalgi-Forening (DFF) er oplægsholder på cafémødet, som skaber dialog mellem deltagerne og giver dem mulighed for at møde andre fibromyalgiramte i deres lokalområde og danne netværksgrupper.

Rettigheder i sagsbehandlingen
Gennem sit mangeårige arbejde i Dansk Fibromyalgi-Forening (DFF) har Berit Pedersen stor viden om de mange socialpolitiske aspekter, der er knyttet til fibromyalgiramtes komplekse udfordringer. På cafémødet vil hun blandt andet oplyse om rettigheder i forhold til kommunernes sagsbehandling. ”Det er altid vigtigt at kontakte os så tidligt som muligt, hvis man er i et forløb hos kommunen, og hos DFF kan vi hjælpe jer, både hvis I selv har fibromyalgi, og hvis I er pårørende til fibromyalgiramte." 

Et indviklet system
Hvordan kommer du videre? Hvordan bliver du afklaret i et indviklet system? De spørgsmål er blandt emnerne på cafémødet, der tager afsæt i de typiske problemstillinger, som Berit Pedersen møder i sit daglige arbejde hos DFF. ”Vi kan også hjælpe jer, hvis I lokalt har ideer til kurser, foredrag og opstart af netværksgrupper,” fremhæver Berit.

Altid inspirerende
Så sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig cafémødet i Nyborg via linket nederst på siden. ”Jeg glæder mig til at møde jer i Nyborg, og det er altid inspirerende at møde fib’ere til en god og åbenhjertig dialog om livet med fibromyalgi,” afslutter Berit.

Sted og forplejning
Mødet er med forplejning og afholdes fra kl. 15-18.
Nørregade 3
5800 Nyborg 
Ind ad porten - og derefter døren på højre hånd og tag trappen til 2.sal.

Cafémøder er gratis for alle - Tilmeld dig ved at skrive til Susanne Nørager på sn@fibromyalgi.dk

Nyhedsbrev