06/11 2019 • Svendborg

Cafémøde i Svendborg - gratis for alle

Velkommen til cafémøde i Svendborg
Vores populære cafémøder er denne gang nået til Svendborg. En af foreningens sundhedspolitiske konsulenter er igangsætter på mødet, som det er gratis for alle at deltage i. 

Den nyeste viden om fibromyalgi
Sundhedspolitisk konsulent Sif Holst har selv fibromyalgi og vil fortælle om foreningens arbejde med at indsamle og udbrede viden om fibromyalgi, og hvorfor det er så svært at få anerkendt netop denne diagnose! Derudover har du mulighed for at høre, hvor vi befinder os lige nu i forhold til den nyeste viden om fibromyalgi.

Stil spørgsmål og del erfaringer
"Som fibromyalgiramt ved jeg, hvordan det er at leve med en kronisk smertesygdom," understreger Sif Holst og fremhæver, hvor vigtigt det er at netværke med andre fibbere. "På cafémødet vil der være god mulighed for at møde andre fibromyalgiramte og pårørende i dit nærområde, og I kan stille spørgsmål og dele erfaringer om, hvordan det er leve med en kronisk smertesygdom."

Aktiv og lyttende
Cafémødet skaber dialog mellem deltagerne og giver dem mulighed for at møde andre fibromyalgiramte i deres lokalområde og danne netværksgrupper. "Cafémødet skal være uforpligtigende, hyggeligt, rart, trygt, og vi må gerne grine," fremhæver sundhedspolitisk konsulent Charlotte Donna Kristensen, som samtidig understreger, at "mødet bygger på en dialog med deltagerne, der selv skal være aktive og lyttende og bringe de emner på banen, som de vil tale med hinanden om." 

Politisk arbejde
Charlotte Donna Kristensen vil også fortælle om, hvordan DFF arbejder politisk i forhold til sundhedspolitiske emner. "Jeg vil fortælle om DFF's holdninger, og hvorfor vi siger, som vi gør, og jeg vil beskrive, hvordan vi arbejder med at sikre en god medlemskontakt." 

Tackle nye livsmuligheder
Fibromyalgien har konsekvenser i alle livets forhold, og cafémødet retter også blikket mod sygdommens udfordringer i hverdagen, for dig, dine unger, din familie og for dit sociale liv. Hvordan kan du tackle de nye livsmuligheder? Hvad skal du sige til andre om din fibromyalgi? Og hvad kan du selv gøre for at få det bedre? 

Tid og sted:
Svendborg, onsdag den 6. november, kl. 14-17

Tilmelding til det gratis cafémøde:
Det er gratis for alle at tilmelde sig DFF's cafémøder.
Tilmeld dig på sn@fibromyalgi.dk
Cafémødet er med lettere forplejning (kaffe, te, vand, frugt og snacks.)
---------------------------------------
Vil du være medlem af DFF?
Som medlem af Dansk Fibromyalgi-Forening får du adgang til en bred vifte af fordele for kun 299 kr. om året:
- Gratis socialrådgivning
- Rådgivning fra andre fibromyalgiramte
- Netværksgrupper over hele Danmark
- Rådgivning om sygdommen - og hvordan du lever bedst muligt med den forbistrede fibromyalgi
- Medlemsrabat på kurser
- Medlemsblad fire gange om året
DU KAN MELDE DIG IND HER