08/11 2019 • Svendborg

Cafémøde i Svendborg - gratis for alle

BEMÆRK NY DATO - Dette cafémøde har tidligere været meldt ud til 6. november. Men datoen er nu ændret til 8. november.

Velkommen til cafémøde i Svendborg
Vores populære cafémøder er denne gang nået til Svendborg. Sundhedspolitisk konsulent Sif Holst fra DFF er igangsætter på mødet, som det er gratis for alle at deltage i. 

Den nyeste viden om fibromyalgi
Sif Holst har selv fibromyalgi og vil blandt andet fortælle om foreningens arbejde med at indsamle og udbrede viden om fibromyalgi. Derudover har du mulighed for at høre, hvor vi befinder os lige nu i forhold til den nyeste viden om fibromyalgi.

Stil spørgsmål og del erfaringer
"Som fibromyalgiramt ved jeg, hvordan det er at leve med en kronisk smertesygdom," understreger Sif Holst og fremhæver, hvor vigtigt det er at netværke med andre fibbere. "På cafémødet vil der være god mulighed for at møde andre fibromyalgiramte og pårørende i dit nærområde, og I kan stille spørgsmål og dele erfaringer om, hvordan det er leve med en kronisk smertesygdom."

Aktiv og lyttende
Cafémødet skaber dialog mellem deltagerne og giver dem mulighed for at møde andre fibromyalgiramte i deres lokalområde og danne netværksgrupper. "Cafémødet skal være uforpligtigende, hyggeligt, rart, trygt, og vi må gerne grine," fremhæver Sif Holst, som samtidig understreger, at "mødet bygger på en dialog med deltagerne, der selv skal være aktive og lyttende og bringe de emner på banen, som de vil tale med hinanden om." 

Tackle nye livsmuligheder
Fibromyalgien har konsekvenser i alle livets forhold, og cafémødet retter også blikket mod sygdommens udfordringer i hverdagen, for dig, dine unger, din familie og for dit sociale liv. Hvordan kan du tackle de nye livsmuligheder? Hvad skal du sige til andre om din fibromyalgi? Og hvad kan du selv gøre for at få det bedre? 

Tid og sted:
Svendborg, fredag den 8. november, kl. 14-17

Tilmelding til det gratis cafémøde:
Det er gratis for alle at tilmelde sig DFF's cafémøder.
Tilmeld dig på sn@fibromyalgi.dk
Cafémødet er med lettere forplejning (kaffe, te, vand, frugt og snacks.)