09/02 2021 • Webinar

Velkommen til den anden udgave af webinarserien "Fibromyalgilægens bord med Stine Amris" - denne gang om symptomer og fibromyalgi.

Velkommen til den anden udgave af webinarserien "Fibromyalgilægens bord med Stine Amris" - denne gang om symptomer og fibromyalgi.

Fibromyalgilægens bord 2 med Stine Amris

”Fibromyalgilægens bord med Stine Amris” - en helt ny serie af webinarer til dig fra Fibromyalgi-Foreningen!

I Fibromyalgi-Foreningen er vi stolte over, at vi nu kan tilbyde dig en helt ny serie af webinarer med en af verdens førende eksperter i fibromyalgi.

Vi lever i en tid, hvor Doktor Google er leveringsdygtig i misinformationer og mirakelhistorier døgnet rundt.

Derfor er det helt afgørende at have en modvægt med faktatjekket og videnskabelig information.

Den troværdige information leverer vi i Fibromyalgi-Foreningen sammen med Stine Amris, som har skrevet doktordisputats om fibromyalgi, og mange af jer kender Stine fra de altid populære og givende forløb på Parker Instituttet.

Vi byder nu velkommen til den anden udgave af "Fibromyalgilægens bord med Stine Amris", som afholdes den 9. februar fra kl. 16-18 om symptomer og fibromyalgi: 

"Hvad er årsagssammenhængene mellem fibromyalgi og andre afledte sygdomme? Hvorfor medfører fibromyalgi ofte lidelser som svimmelhed, irritabel tyktarm, irritabel blære og tørre slimhinder? Det kan være rigtig svært at forstå sammenhængen mellem f.eks. irritabel tyktarm og fibromyalgi. Der kan gives råd til, hvordan man håndterer symptombyrden. Tilgangen er forholdsvis konkrete forklaringer."

Vores nye koncept indebærer, at du kan stille spørgsmål på forhånd til Stine Amris og dermed være med til at forme indholdet i webinaret. Så frem med pennen, når du tilmelder dig! 

Dine spørgsmål sender vi videre til Stine Amris, så hun har dem med i sin forberedelse af webinaret.

Du kan også stille andre spørgsmål, du har på hjerte i forhold til fibromyalgi. De spørgsmål tager vi så med i den videre planlægning af de kommende webinarer.  

”Fibromyalgilægens bord med Stine Amris” er kun for Fibromyalgi-Foreningens medlemmer, som naturligvis deltager gratis. 

Du tilmelder dig webinaret den 9. februar ved at skrive til jens@fibromyalgi.dk - skriv venligst i din mail, at du tilmelder dig "Fibromyalgilægens bord 9. februar" - - Skriv venligst også dit mobilnr. i tilmeldingen. Hvis du kan huske dit medlemsnummer, må du også meget gerne skrive det.
(Hvis du tilmelder dig flere webinarer, så send venligst én mail pr. webinar.)

ER DU IKKE MEDLEM? SÅDAN BLIVER DU MEDLEM - KLIK HER!

Hvis du tilmelder flere medlemmer end dig selv til webinaret, så angiv venligst også deres navn og mailadresser, da vi efter webinaret udsender et evalueringsskema til alle deltagere. 

Hvis du kan huske dit medlemsnummer, må du også meget gerne skrive det i din tilmelding.

Teknisk information
Vi bruger programmet Zoom til webinaret. 

Med Zoom er det muligt at se og høre alle deltagere på en skærm.

Vi har gode erfaringer med Zoom, som er ret nemt at bruge, så der er ingen grund til "teknisk bekymring"!

Zoom fungerer på den måde, at man som deltager får tilsendt et link med en adgangskode på dagen for webinaret.

Hvis man ikke allerede har installeret Zoom på sin computer, tablet eller mobiltelefon, bliver man ført gennem nogle trin for at installere Zoom, når man har klikket på linket.

Hvis man har installeret Zoom på sin computer, tablet eller mobiltelefon, bliver man ført direkte hen til webinaret, når man har klikket på linket. 

Introduktion til Zoom
Når du er tilmeldt, kan du også få tilsendt en video med en guide til Zoom.

Skriv venligst i din tilmelding, at du gerne vil have tilsendt videoen.

Bemærk venligst, at ”Fibromyalgilægens bord med Stine Amris” bliver ikke optaget med henblik på senere visning.

Nyhedsbrev