25/05 2019 • Middelfart

Generalforsamlingen 2019 byder bl.a. på et inspirerende foredrag om kost og livsstil fra Martin Kreutzer, der er kendt fra TV og har trukket fulde huse til sine foredrag i DFF - her i Kolding. (Foto: Ludvig Dittmann)

Generalforsamlingen 2019 byder bl.a. på et inspirerende foredrag om kost og livsstil fra Martin Kreutzer, der er kendt fra TV og har trukket fulde huse til sine foredrag i DFF - her i Kolding. (Foto: Ludvig Dittmann)

Generalforsamlingen 2019 i Middelfart

Din mulighed for indflydelse
Generalforsamlingen er din mulighed for at få indflydelse på Dansk Fibromyalgi-Forenings fremtidige retning. Ydermere er generalforsamlingen den perfekte anledning til at møde andre fibromyalgiramte og deres pårørende fra hele Danmark til nogle hyggelige timer i godt selskab!

Vi ses i Middelfart!
Generalforsamlingen i DFF afholdes skiftevis i København og i Middelfart. I år er turen kommet til Middelfart, hvor generalforsamlingen afholdes her:
Lørdag den 25. maj, kl. 13-18
Huset, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart

Materiale til generalforsamlingen
Her finder du materiale til generalforsamlingen. Materialet udleveres også på generalforsamlingen, og øvrigt materiale kan rekvireres på DFF's sekretariat ved at ringe på tlf. 33 23 55 60 eller ved at maile på dff@fibromyalgi.dk.
 
- Læs årsberetningen for 2018

- Læs om Søren Harboe, der genopstiller som formand for DFF

- Læs om Sif Holst og Stine Bundgaard, der genopstiller til bestyrelsen


- Karin Bruun Plesner vinder Fibromyalgiprisen 2019 - læs motivationen

Tilmelding til generalforsamlingen
Det er gratis at deltage i generalforsamlingen fra kl. 13-18, hvor der også er en pause med kaffe, te, kage og anden forplejning. Du kan tilmelde dig den gratis generalforsamling på sn@fibromyalgi.dk eller på tlf. 33 23 55 60.

Tilmelding til generalforsamlingen + festmiddag
Kl. 18 afholdes middag, som det blot koster 100 kr. at deltage i. Hvis du ønsker at deltage i festmiddagen, så angiv venligst med hvor mange personer, når du tilmelder dig på sn@fibromyalgi.dk eller på tlf. 33 23 55 60.

OBS! Af hensyn til bestilling af forplejning skal man tilmelde sig Generalforsamlingen senest 8. maj kl. 10.

Betaling via bankoverførsel eller MobilePay
De 100 kr. kan enten overføres til DFF's bankkonto:
Reg.-nr.: 9107
Kontonr.: 1133535
Eller du kan betale via MobilePay til nr. 25758.
Skriv venligst "GF 2019" i emnefeltet, både ved bankoverførsel og MobilePay.

Særlige ønsker til forplejningen?
Hvis du har særlige ønsker til forplejningen, fx hvis du er vegetar, veganer eller har allergier, så angiv venligst også dette ved din tilmelding. Så tager vi naturligvis højde for det i vores bestilling af forplejning, både til pausen om eftermiddagen og til middagen om aftenen.

Fibromyalgiprisen 2019
Generalforsamlingen byder bl.a. på uddeling af Fibromyalgiprisen 2019. Prisen tildeles en person eller en institution som har gjort noget særligt for de fibromyalgiramtes sag. Tidligere modtagere er bl.a. overlæge Kirstine Amris fra Parker Instituttet på Frederiksberg Hospital, professor Lars Arendt-Nielsen fra Aarhus Universitet og advokat Svend Aage Helsinghoff. Med prisen følger et beløb på 10.000 kr. 

Martin Kreutzer holder foredrag!
Generalforsamlingen byder også på et inspirerende foredrag om kost og livsstil fra Martin Kreutzer, der har mange års erfaring med kost, træning og livsstil. Martin Kreutzer er kendt fra TV og har trukket fulde huse til sine foredrag i DFF.

Mere info i medlemsbladet fibromyalgi
Du kan læse mere information om Generalforsamlingen 2019 i medlemsbladet fibromyalgi samt her på siden, når generalforsamlingen nærmer sig. Men du er meget velkommen til at tilmelde dig allerede nu!

Nyhedsbrev