25/05 2019 • Middelfart

Hovedbestyrelsen i DFF byder velkommen til Generalforsamlingen 2019! Bestyrelsen er her fanget i sofaen på sekretariatet. Fra venstre ses: Næstformand Sif Holst, Berit Høgsted, Merete Hornecker, Bente Stisen, Stine Bundgaard, Else Hansen og formand Søren Harboe.

Hovedbestyrelsen i DFF byder velkommen til Generalforsamlingen 2019! Bestyrelsen er her fanget i sofaen på sekretariatet. Fra venstre ses: Næstformand Sif Holst, Berit Høgsted, Merete Hornecker, Bente Stisen, Stine Bundgaard, Else Hansen og formand Søren Harboe.

Generalforsamlingen 2019 i Middelfart

Din mulighed for indflydelse
Generalforsamlingen er din mulighed for at få indflydelse på Dansk Fibromyalgi-Forenings fremtidige retning. Ydermere er generalforsamlingen den perfekte anledning til at møde andre fibromyalgiramte og deres pårørende fra hele Danmark til nogle hyggelige timer i godt selskab!

Vi ses i Middelfart!
Generalforsamlingen i DFF afholdes skiftevis i København og i Middelfart. I år er turen kommet til Middelfart, hvor generalforsamlingen afholdes her:
Lørdag den 25. maj, kl. 13-18
Huset, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart

Tilmelding til generalforsamlingen
Det er gratis at deltage i generalforsamlingen fra kl. 13-18, hvor der også er en pause med kaffe, te, kage og anden forplejning. Du kan tilmelde dig den gratis generalforsamling på sn@fibromyalgi.dk eller på tlf. 33 23 55 60.

Tilmelding til generalforsamlingen + festmiddag
Kl. 18 afholdes middag, som det blot koster 100 kr. at deltage i. Hvis du ønsker at deltage i festmiddagen, så angiv venligst med hvor mange personer, når du tilmelder dig på sn@fibromyalgi.dk eller på tlf. 33 23 55 60.

OBS! Af hensyn til bestilling af forplejning skal man tilmelde sig Generalforsamlingen senest 8. maj kl. 10.

Betaling via bankoverførsel eller MobilePay
De 100 kr. kan enten overføres til DFF's bankkonto:
Reg.-nr.: 9107
Kontonr.: 11133535
Eller du kan betale via MobilePay til nr. 25758.
Skriv venligst "GF 2019" i emnefeltet, både ved bankoverførsel og MobilePay.

Særlige ønsker til forplejningen?
Hvis du har særlige ønsker til forplejningen, fx hvis du er vegetar, veganer eller har allergier, så angiv venligst også dette ved din tilmelding. Så tager vi naturligvis højde for det i vores bestilling af forplejning, både til pausen om eftermiddagen og til middagen om aftenen.

Fibromyalgiprisen 2019
Generalforsamlingen byder bl.a. på uddeling af Fibromyalgiprisen 2019. Prisen tildeles en person eller en institution som har gjort noget særligt for de fibromyalgiramtes sag. Tidligere modtagere er bl.a. overlæge Kirstine Amris fra Parker Instituttet på Frederiksberg Hospital, professor Lars Arendt-Nielsen fra Aarhus Universitet og advokat Svend Aage Helsinghoff. Med prisen følger et beløb på 10.000 kr. Modtageren af årets pris holder også en spændende tale på generalforsamlingen.

Mere info i medlemsbladet fibromyalgi
Du kan læse mere information om Generalforsamlingen 2019 i medlemsbladet fibromyalgi samt her på siden, når generalforsamlingen nærmer sig. Men du er meget velkommen til at tilmelde dig allerede nu!