26/10 2018 • Middelfart

Hvordan kan du mestre fibromyalgi - viden og indsigt

Redskaber til at mestre livet med fibromyalgi
Formålet med kurset er at give konkrete mestringsredskaber til livet med fibromyalgi. Deltagerne får mulighed for at udveksle erfaringer og gensidigt inspirere hinanden. 

Viden og indsigt
Hvad er fibromyalgi? På kurset får du viden og indsigt i sygdommen. Og hvordan kan du tackle dine udfordringer på en mere hensigtsmæssig og ny måde? 

Lokale netværk
Hvordan mestrer du dagligdagen? Hvordan kan du inddrage dine pårørende og tage de svære snakke? Hvad kan du bruge Dansk Fibromyalgi-Forening til? Er der brug for lokale netværk? 

Om underviseren
Psykolog Carsten Simonsen har gennem mange år arbejdet med fibromyalgiramte og deres pårørende på Parker Instituttet på Bispebjerg-Frederiksberg Hospital. 

Spejler sig i budskaberne
Fibromyalgiramte Vibeke Leane Sommer fra Esbjerg har deltaget på et af Carsten Simonsens mestringskurser: "Jeg fik et godt udbytte af foredraget, og jeg kunne mærke, at de andre deltagere kunne spejle sig i budskaberne fra Carsten, som er god til at sætte ord på livet med fibromyalgi."

Målgruppen er alle med fibromyalgi
Hvad enten du er nydiagnosticeret med fibromyalgi eller har levet med sygdommen i mange år, vil du få et stort udbytte af Carsten Simonsens mestringskursus. Også tidligere deltagere på kurset vil få glæde af at deltage, da mestringskurset løbende bliver opdateret.

Tid og sted:
Fredag 26. oktober, kl. 15-20
Huset
Hindsgavl Alle 2
5500 Middelfart.

Medlemspris: Tilmeld dig her

Normalpris: Tilmeld dig her

Nyhedsbrev