19/02 2019 • Vanløse

Lær at leve livet med dine smerter frem for at lade smerterne leve dit liv. Sådan lyder opfordringen fra Christine David, der selv har levet med kroniske smerter i 10 år.

Lær at leve livet med dine smerter frem for at lade smerterne leve dit liv. Sådan lyder opfordringen fra Christine David, der selv har levet med kroniske smerter i 10 år.

Lad ikke smerterne styre dit liv

OBS! VENTELISTE TIL FOREDRAGET!
 
INTERESSEN FOR CHRISTINE DAVIDS FOREDRAG HAR VÆRET SÅ OVERVÆLDENDE, AT VI AF LOKALEMÆSSIGE ÅRSAGER MÅ SKRIVE KOMMENDE TILMELDINGER PÅ VENTELISTE.

MAN VIL SÅ BLIVE KONTAKTET I TILFÆLDE AF AFBUD.

Livet med kroniske smerter
En faldulykke i 2009 har ført til et liv med kroniske smerter for Christine. I forvejen havde hun kroniske smerter tæt inde på livet, da hendes mor har fibromyalgi. Christine har valgt at fortælle omverdenen sin historie gennem ”inspirationsforedrag”, som hun selv kalder det. Ydermere skriver hun om sin dagligdag på hjemmesiden ”Men du ser jo ikke syg ud?”

Genopfind dig selv
På sine foredrag fortæller Christine om, hvordan hun har lært at leve med de begrænsninger, som de kroniske smerter giver: ”Jeg har stadig mange dårlige dage, men jeg har også lært at være i sorgen over, hvad jeg har mistet fra den gamle Christine. Det har været nødvendigt for mig at genopfinde mig selv, og samtidig har mine omgivelser skullet lære at kende mig som den nye Christine med de nye livsvilkår og begrænsninger, som de kroniske smerter giver.”

Vigtigt at starte dialogen

”Men det vigtigste for mig er at sætte ord på livet med kroniske smerter. På den måde kan jeg selv starte en dialog, og jeg kan inspirere andre til at indlede den dialog, som ofte kan være det største problem for mennesker med kroniske smerter. Med hjælp fra dialogen og med inspiration fra min egen historie vil jeg lære andre smerteramte at leve livet med smerter frem for at lade smerterne leve dit liv.”

Tid og sted:
Tirsdag den 19. februar, kl. 17.30-19.30
Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 Vanløse

Tilmelding til det gratis foredrag:
Det er gratis for alle at tilmelde sig Christine Davids foredrag.
Tilmeld dig på sn@fibromyalgi.dk

---------------------------------------
Vil du være medlem af DFF?
Som medlem af Dansk Fibromyalgi-Forening får du adgang til en bred vifte af fordele for kun 299 kr. om året:
- Gratis socialrådgivning
- Rådgivning fra andre fibromyalgiramte
- Netværksgrupper over hele Danmark
- Rådgivning om sygdommen - og hvordan du lever bedst muligt med den forbistrede fibromyalgi
- Medlemsrabat på kurser
- Medlemsblad fire gange om året
DU KAN MELDE DIG IND HER