21/08 2018 • Aalborg

Kost- og træningsekspert Martin Kreutzer. (foto: Tina Brok Hansen)

Kost- og træningsekspert Martin Kreutzer. (foto: Tina Brok Hansen)

Stærk og sund med antiinflammatorisk kost og sund livsstil

Få mere overskud og styrke
Vi bliver mere og mere klar over, hvor meget det betyder, hvad vi spiser. Hvordan påvirker det, vi spiser og vores livsstil den daglige trivsel? Hvilken rolle spiller antiinflammatorisk kost i forhold til at leve et stærkt liv? Og hvordan kan du med små justeringer optimere kosten, så du får mere overskud og styrke til at tackle livets udfordringer?

Lev bedre med fibromyalgi
Få inspiration til en sund livsstil med Martin Kreutzer, der er kendt fra TV og har mange års erfaring indenfor kost og sund livsstil. Forskning viser, at man kan leve bedre med fibromyalgi ved at skrue på livsstilen, påpeger Martin, som understreger, at der er megen lindring at hente ved at fokusere på den samlede livsstil som fibromyalgiramt. 

Åben dialog med publikum
Martin Kreutzer vil derfor inspirere til, hvordan man som fibromyalgiramt kan hente styrke og selvhelingskraft gennem elementer som kost, søvnoptimering, blodsukkerregulering samt de rigtige tilskud af vitaminer og mineraler. Martin lægger op til en åben dialog med publikum på sine foredrag, hvor deltagerne kan stille afdækkende personlige spørgsmål. 

Find gevinsterne
Den individuelle tilgang er helt afgørende, betoner Martin, som kalder sig ”sundhedspragmatiker”. Det betyder, at Martin ikke fokuserer på, om man skal spise gurkemeje eller ingefær, eller om chiafrø er sundere end hampfrø. Martin går efter at inspirere til at finde gevinsterne ved de lavthængende frugter, som er vigtige skridt på vejen mod ændringer i livsstilen.

Foredraget afholdes 21. august fra kl. 16.30 - 18.30 i De Frivilliges Hus, Mølholmvej 2, 9000 Aalborg

Det koster kun 75 kr. at høre dette inspirerende foredrag - Tilmeld dig her