08/10 2022 • København

FSF byder velkommen til gratis netværksdag for pårørende til fibromyalgiramte med inspirerende pårørendekursus af Carsten Simonsen i Hovedstaden.

FSF byder velkommen til gratis netværksdag for pårørende til fibromyalgiramte med inspirerende pårørendekursus af Carsten Simonsen i Hovedstaden.

Netværksdag for pårørende til fibromyalgiramte - Hovedstaden

Gratis netværksdag for pårørende lørdag d. 8/10 kl. 11-18

Netværksdagene afholdes på:
Spejdercenter Holmen

Arsenalvej 10
1436 København K

Netværksdagen er et tilbud til dig som pårørende for at mødes fysisk med andre pårørende i dit lokale område, som står i samme situation som dig selv. Formålet med netværksdagen er, at du får nogle konkrete redskaber til bedre at håndtere din hverdag.

Psykolog Carsten Simonsen vil facilitere en åben dialog og arbejde procesorienteret med deltagerne ud fra sine mange års erfaring med pårørende til fibromyalgiramte igennem sit arbejde på Parker Instituttet.

Der vil være tid til fordybelse, og du får mulighed for at skabe et netværk med andre ligesindede, som står med nogle af de samme problematikker som dig. Weekenden skal styrke dig som pårørende og give nogle konkrete råd til, hvordan du og din familie kommer til at stå stærkere.

Det er gratis for dig at deltage og kræver ikke nogen forberedelse fra din side.

Fibromyalgi- & Smerteforeningen sørger for forplejning hele dagen.

TILMELDING
Arrangementet er gratis, og DU KAN TILMELDE DIG HER

Bemærk venligst, at netværksdagen KUN er for pårørende. 

Bemærk venligst også, at der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle, og at der skal oprettes en tilmelding pr. deltager.

Som pårørende kan du også komme med i FSF’s nye Facebook-netværk.

 

Nyhedsbrev