03/09 2022 • Vodskov, Aalborg

FSF byder velkommen til gratis netværksdage for pårørende til fibromyalgiramte med inspirerende pårørendekursus af Carsten Simonsen i Nordjylland.

FSF byder velkommen til gratis netværksdage for pårørende til fibromyalgiramte med inspirerende pårørendekursus af Carsten Simonsen i Nordjylland.

Netværksdage for pårørende til fibromyalgiramte - Nordjylland

Gratis netværksdage for pårørende lørdag d. 3/9 kl. 16 til søndag d. 4/9 kl. 16 2022

Netværksdagene afholdes hos:
Borgen

Vandstedvej 20, Grindsted
9310 Vodskov

Netværksdagene er et tilbud til dig som pårørende for at mødes fysisk med andre pårørende i dit lokale område, som står i samme situation som dig selv. Formålet med netværksdagene er, at du får nogle konkrete redskaber til bedre at håndtere din hverdag.

Psykolog Carsten Simonsen vil facilitere en åben dialog og arbejde procesorienteret med deltagerne ud fra sine mange års erfaring med pårørende til fibromyalgiramte igennem sit arbejde på Parker Instituttet.

Der vil være tid til fordybelse, og du får mulighed for at skabe et netværk med andre ligesindede, som står med nogle af de samme problematikker som dig. Weekenden skal styrke dig som pårørende og give nogle konkrete råd til, hvordan du og din familie kommer til at stå stærkere.

Det er gratis for dig at deltage og kræver ikke nogen forberedelse fra din side.

Fibromyalgi- & Smerteforeningen sørger for forplejning, og der vil være overnatning, men man er selvfølgelig velkommen til at sove hjemme. 

TILMELDING
Arrangementet er gratis - og DU KAN TILMELDE DIG HER 

Bemærk venligst, at netværksdagene KUN er for pårørende. 

Bemærk venligst også, at der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle, og at der skal oprettes en tilmelding pr. deltager. 

Som pårørende kan du også komme med i FSF’s nye Facebook-netværk.

 

Nyhedsbrev