03/05 2023 • Webinar

Få tips og tricks til smertelindring med enkle bevægelser i hverdagen fra fysioterapeut Stine Lee Bruun Schrøder, som har arbejdet med smertelindring i mere end 15 år.

Få tips og tricks til smertelindring med enkle bevægelser i hverdagen fra fysioterapeut Stine Lee Bruun Schrøder, som har arbejdet med smertelindring i mere end 15 år.

"Bevægelser i hverdagen kan lindre smerter"

Webinar: “Bevægelser i hverdagen kan lindre smerter 
- Onsdag den 3. maj fra kl. 16-18
 

Fysisk aktivitet og bevægelse kan virke smertelindrende, når det gøres rigtigt med fokus på dine særlige behov som fibromyalgiramt.  

På webinaret får du inspiration til, hvordan du med små tiltag fra dine bevægelser i hverdagen kan opbygge et selvforsvar mod smerter.  

Underviser er fysioterapeut Stine Lee Bruun Schrøder, som har arbejdet med smertelindring i egen klinik og træningscenter i mere end 15 år.  

Mange mennesker med fibromyalgi har desværre dårlige erfaringer med fysisk aktivitet, fordi deres smerter er blevet forværret.  

Men på webinaret lærer du den rette dosering af dine bevægelser i dagligdagen. 

2 minutters daglig fokus på enkle hverdagsbevægelser er nok, når man kigger på de langsigtede gevinster. 

Under webinaret bliver gennemgået konkrete bevægelser og øvelser, som tager udgangspunkt i hverdagsbevægelser, og som man kan udføre iført sit hverdagstøj.  

Man er velkommen til selv at prøve øvelserne under webinaret, eller man kan vente, til webinaret kommer i Videogalleriet. 

Webinaret henvender sig til alle aldersgrupper, og alle kan være med efter deres fysiske formåen.  

Webinaret er kun for medlemmerne af FSF, som naturligvis deltager gratis😉

TILMELD DIG WEBINARET NEMT OG HURTIGT HER

Vi bruger programmet Zoom til webinaret.

Zoom er nemt at bruge, og når du har tilmeldt dig, får du tilsendt en videoguide til, hvordan du bruger Zoom. 

Nyhedsbrev