12/09 2022 • Webinar

Psykomotorisk terapeut Siff Skovenborg giver på dette webinar et spændende indblik i kroniske smerter ud fra et psykomotorisk perspektiv.

Psykomotorisk terapeut Siff Skovenborg giver på dette webinar et spændende indblik i kroniske smerter ud fra et psykomotorisk perspektiv.

Webinar: Kroniske smerter og psykomotorik 12.09

Webinar: "Psykomotoriske tilgange til at påvirke kroniske smertereaktioner" 

Mandag den 12. september fra kl. 17-19

På dette spændende webinar kommer psykomotorisk terapeut, og tidligere lektor på psykomotorikuddannelsen i Hillerød, Siff L. E. Skovenborg, ind på, hvordan psykomotoriske terapeuter arbejder med kroniske smerter.

Her inddrages elementer fra den nyeste smertevidenskab, stress og traumeforståelse samt eksempler på den praktiske tilgang til behandling ved kroniske smerter.

For at forstå kroniske smerter og fibromyalgi er det relevant at se på stress og traumers indvirken på krop og psyke.

Med afsæt i nyeste smertevidenskab fortæller Siff bl.a. kort om, hvad der sker på celleplan i kroppen, forståelse af hjernens tolkningssystem af signaler fra kroppen og samarbejdet mellem hjernens forskellige dele samt om den øgede følsomhed, der udvikles i nervesystemet.

Den psykomotoriske praksis i forhold til individuel terapi handler om at nedsætte stressreaktioner og bearbejde eventuelle traumereaktioner.

Her arbejdes der med blid manuel behandling med opøvelse af kropsbevidsthed, desensitiveringstræning, samtale om dosering af ens dagsenergi, forholdemåder til smerter, følelser og kropstilstande, observation af tilstande i nervesystemet og øvelser til selvregulering af nervesystemets tilstande med fokus på afspænding og ro/hvile og enkle fysiske øvelser.

Webinaret er kun for medlemmerne af Fibromyalgi- & Smerteforeningen, som naturligvis deltager gratis😊

Tilmelding
DU TILMELDER DIG WEBINARET VED AT KLIKKE HER
- hvor du også finder information om, hvordan du bliver medlem af FSF. 


Vi bruger programmet Zoom til webinaret.

Zoom er nemt at bruge, og når du har tilmeldt dig, får du tilsendt en videoguide til brugen af Zoom.

Webinaret bliver også optaget med henblik på senere visning for medlemmerne af FSF i Videogalleriet på foreningens hjemmeside.

Nyhedsbrev