17/08 2021 • Webinar

Psykolog Henriette Cranil sætter fokus på både fysiske og psykiske følger af fibromyalgi og dertil knyttede muligheder for coping og mestring.

Psykolog Henriette Cranil sætter fokus på både fysiske og psykiske følger af fibromyalgi og dertil knyttede muligheder for coping og mestring.

Webinar: Mestring og coping for fibromyalgiramte

Webinar: "Coping- og mestringsstrategier for fibromyalgiramte"
- Tirsdag den 17. august fra kl. 16-18

På webinaret vil psykolog Henriette Cranil sætte fokus på både fysiske og psykiske følger af fibromyalgi og dertil knyttede muligheder for coping og mestring.

Henriette vil tale om sorg, tab og ”det nye normale” - både i forhold til den fibromyalgiramte og den ramtes relationer.

Webinaret vil indeholde både perspektiver til videre refleksion og konkrete strategier til at leve bedre med fibromyalgi.

Det sker gennem forskellige bud på, hvad der skal til for at sige farvel til skam, skyld, selvkritik og dårlig samvittighed og i stedet byde egenomsorg, accept og en ny, positiv livsorientering velkommen.

Henriette Cranil har mange års erfaring med fibromyalgiramte, da hun har holdt flere kurser og forløb i Fibromyalgi- & Smerteforeningen.

Webinaret er kun for medlemmer af Fibromyalgi- & Smerteforeningen, som naturligvis deltager gratis. 

TILMELD DIG WEBINARET HER -  hvor du også finder link til, hvordan du bliver medlem.

Vi bruger programmet Zoom til webinaret.

Zoom er nemt at bruge, og når du har tilmeldt dig, får du tilsendt en videoguide til brugen af Zoom.

Webinaret bliver også optaget med henblik på senere visning for medlemmerne af Fibromyalgi- & Smerteforeningen.

Nyhedsbrev