29/06 2021 • Webinar

Er vinterbadning noget for dig? Det kan du få svaret på, når Fibromyalgi- & Smerteforeningen afholder webinar om vinterbadning med naturterapeut Line Nordentoft.

Er vinterbadning noget for dig? Det kan du få svaret på, når Fibromyalgi- & Smerteforeningen afholder webinar om vinterbadning med naturterapeut Line Nordentoft.

Vinterbadning og fibromyalgi

Vinterbadning – er det noget for mig?

Det kan du få svaret på, når Fibromyalgi- & Smerteforeningen afholder webinar om vinterbadning:

Tirsdag den 29. juni fra kl. 14.30-15.30

Måske har du gået med tanker om at prøve vinterbadning, men har ikke haft mod på det. Hvis du har lyst til at blive klogere på, hvad vinterbadning egentlig er og kan – og hvorfor det er en god idé at starte op om sommeren, så spring ud i det og kom med på dette webinar med sygeplejerske og naturterapeut Line Nordentoft.

Line vil i webinaret tage dig igennem teorien omkring vinterbadning som mulig smertelindring, og hun vil tage dig gennem nyeste forskning på området og de fysiologiske processer i kroppen ved kuldepåvirkning.

”Ikke alle kan forlige sig med det kolde vand – men der er faktisk mange som har stor glæde af ”det kolde gys”” fortæller Line.

For at underbygge den teoretiske og fysiologiske viden har vi også inviteret to erfarne FSF-vinterbadere på webinaret, hvor de vil fortælle om deres egne personlige oplevelser med vinterbadning.

Webinaret er kun for medlemmer af Fibromyalgi- & Smerteforeningen, som naturligvis deltager gratis. 

TILMELD DIG WEBINARET HER - hvor du også finder link til, hvordan du bliver medlem.

Vi bruger programmet Zoom til webinaret.

Zoom er nemt at bruge, og når du har tilmeldt dig, får du tilsendt en videoguide til brugen af Zoom.