Camp Livsboost er navnet på Dansk Fibromyalgi-Forenings nye tilbud for fibromyalgiramte familier.

Camp Livsboost er navnet på Dansk Fibromyalgi-Forenings nye tilbud for fibromyalgiramte familier.

Camp Livsboost – et tilbud til familier med fibromyalgi

Nyt og skræddersyet forløb
Dansk Fibromyalgi-Forening er stolt over at kunne præsentere vores helt nye koncept for fibromyalgiramte familier.

Konceptet hedder Camp Livsboost, og det er et forløb skræddersyet til at hjælpe fibromyalgiramte familier med de mange udfordringer, som fibromyalgien medfører for familielivet og livskvaliteten. 

Kroniske smerter og livet som forældre til både små børn og teenagere hænger for mange familier ikke godt sammen, og derfor er det guld værd at få nye impulser til en lettere hverdag for mor, far og børnene, når fibromyalgien er en "usynlig fjende" i hverdagen.

Camp Livsboost er gjort mulig takket være støtte fra Nordea-fonden.

Første udgave af Camp Livsboost løber af stablen fra 21.-23. september 2018 i Ishøj lige udenfor København. Hele programmet er nøje tilrettelagt til fibromyalgiramtes behov.

Det betyder bl.a., at der er indlagt de nødvendige pauser, og deltagerne har mulighed for at gå til og fra de forskellige tilbud, hvis man har brug for at hvile sig.  

Bedre familieliv
På Camp Livsboost kan børn, unge og familier, som lever med fibromyalgi, få brugbare redskaber til at skabe et varigt positivt skifte i hverdagen og dermed skabe et bedre familieliv med en stærkere samhørighed.

På Camp Livsboost møder familierne ligesindede, uden sygdommen overskygger alt andet. Derfor vil vi bl.a. udvikle et kreativt spor, hvor kreative virkemidler og fysiske aktiviteter viser en vej ud af smerten og præsenterer en ny og mere livskraftig måde at leve på.

Ydermere byder campen på et madspor, hvor familierne lærer om nem og nærende mad til at booste deres livsenergi.

Campens brede vifte af aktiviteter rummer også faglige oplæg og workshops med eksperter indenfor kroniske smerter.

Visionen med Camp Livsboost er at skabe en positiv forandring hos den enkelte og familien baseret på livsglæde, muligheder og relationer, som kan bygge en ny og robust platform for det fremtidige familieliv.

Netværk på nye måder
Den bærende filosofi for Camp Livsboost er kort sagt at skabe et forum, hvor børn, unge og forældre danner netværk på nye måder med andre fibromyalgiramte familier gennem kreativitet, fysik og krop, ernæring og faglighed.

Tilmelding og spørgsmål?
Takket være støtten fra Nordea-fonden kan vi holde prisen for deltagelse på Camp Livsboost nede på kun 500 kr. pr. familie. 

Prisen inkluderer overnatning samt forplejning i Ishøj fra 21.-23. september samt efterfølgende opfølgningsdag. 

Tilmeld dig Camp Livsboost hos Susanne Nørager på sn@fibromyalgi.dk

Hvis du har spørgsmål til Camp Livsboost, så skriv til jens@fibromyalgi.dk eller ring på tlf. 50 40 81 83.

 

Nyhedsbrev