Bie Johansen, Bente Stisen, Birgit Christensen og Joan Christensen fra Region Hovedstaden i DFF på messen Sund Livsstil.

Bie Johansen, Bente Stisen, Birgit Christensen og Joan Christensen fra Region Hovedstaden i DFF på messen Sund Livsstil.

DFF på Sund Livsstils-messen 2018

Af Region Hovedstaden i DFF

Sund Livsstils-messen 2018 er slut, og vi kan se tilbage på nogle gode dage med mange spændende indtryk og mange inspirerende snakke om livet med fibromyalgi.

Vi gør en forskel!
Det var tre fine dage for os på stand 729, og der var rigtig mange nye spændende stande på Sund Livsstil-messen, der løb af stablen i Øksnehallen i København i den sidste weekend i september. Vi gav som sædvanlig råd og vejledning til dem, der spurgte ind til sygdommen, og vi gav inspiration til, hvordan man kommer videre. Vi blev også beriget med nye medlemmer, og vores 4 årlige medlemsblade blev flittigt taget med hjem sammen med de pjecer og temahæfter til oplysning om de forskellige emner, som vi gør en forskel med!

10.000 gæster på messen
Igen i år fik vi også rigtig mange sponsorgaver fra de andre stande – til brug for vores faste julebingo, som blev afholdt den 27. november! Det var også dejligt, at vi fik besøg af vores sekretariatschef Judi Olsen samt vores redaktør Jens Arenbach Nielsen, som tog nogle fine billeder af vores stand, og de billeder kan du se øverst på siden! Ikke mindst siger vi også tak til Janne og Joan, som hjalp os med den gode snak og gav gode råd til dem, der lagde vejen forbi vores stand!

Nedtællingen er begyndt!
Messen blev besøgt af næsten 10.000 gæster, og vi havde selv uddelt 1.000 rabatbilletter inden messen. Ydermere havde vi også i år rabatbilletter, som kunne købes via hjemmesiden billetto.dk, hvilket var en ny måde at betale entreen på! Vi glæder os allerede til næste års Sund Livsstil, som løber over weekenden 27. – 29. september 2019! Nedtællingen er begyndt!

Husk også Region Hovedstadens julebingo den 27. november - læs mere og tilmeld dig her

Nyhedsbrev