Gratis zoneterapi til medlemmer af Dansk Fibromyalgi-Forening

Vi er et hold bestående af 14 elever, som er under uddannelse til zoneterapeuter. Vi forventer at afslutte vores eksamen i oktober 2018.

Vi tilbyder, som et led i vores uddannelse, gratis zoneterapibehandling til bl.a. medlemmer i Dansk Fibromyalgi-Forening. Vores kollegaer gennemførte sidste år et mini-forskningsprojekt omkring virkningen af zoneterapi i forhold til fibromyalgi.

Resultaterne var gode og de er blevet publiceret i en artikel i Zoneconnection fagbladet. Vi er alle meget passionerede omkring vores uddannelse og ønsker med dette at verificere og udvikle sidste års resultater af forskningsprojektet.

Behandlingerne ligger på nedenstående tider - det er en forudsætning, at du kan komme til alle 4 behandlinger.

- Tirsdag den 29. maj 2018
- Tirsdag den 5. juni 2018
- Tirsdag den 12. juni 2018
- Tirsdag den 19. juni 2018

Du vil få en fast elev tilknyttet, som behandler dig hver gang. Der vil under hele forløbet være en lærer tilstede, der kan hjælpe og vejlede os zoneterapeutelever.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, hører vi meget gerne fra dig. Vi vil gerne høre kort om, hvordan din hverdag ser ud – hvor generet du er af din fibromyalgi, samt hvor længe det har stået på. 

Du kan kontakte os på fibromyalgi.zoneterapi2018@gmail.com

Behandlingerne vil foregå på vores skole på Tornerosevej 72, 2730 Herlev kl. 10 eller kl. 13.

Du bedes fortælle os hvilke tider der passer dig bedst – kl. 10 eller kl. 13, på ovenstående datoer, så vil vi gøre hvad vi kan for at tage hensyn til dette.

Deltagelse foregår efter først-til-mølle-princippet.

Hvad er zoneterapi?
Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand, at vi først stiftede bekendtskab med zoneterapien i 70'erne i Danmark og gammel, fordi behandlingsformen, som et led i meridiansystemerne, har været benyttet i tusinder af år i Østen, Amerika og Afrika.

I zoneterapien findes der på fødderne et fuldstændigt "billede" af det menneskelige legeme udtrykt ved reflekszoner. Ømhed i en reflekszone henviser til et eller flere organer, som er i ubalance. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer kan zoneterapien påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette legemets balance.

Følgende fag indgår i zoneterapiuddannelsen:

Zoneterapi i teori og praksis, anatomi og fysiologi, patologi (sygdomslære), alternativ sygdomslære, kost og ernæring, psykologi og psykisk førstehjælp, kompetencegivende kursus i førstehjælp

Alle fag afsluttes med en mundtlig og/eller en skriftlig eksamen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Zoneterapi-eleverne

Nyhedsbrev