Bæredygtig mad-event
Tre kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby i København bød fredag den 15. juni velkommen til en lækker mad-event i Hvidovre Centeret i København. Som del af deres kokkeuddannelse skulle de tre spirende kokke skabe en bæredygtig mad-event.
Far med fibromyalgi
Eventen finder vej til vores nyheder, fordi kokkeelev Amalie Rydahl Jakobsens far har fibromyalgi. Han har levet med fibromyalgien i snart 8 år, og overskuddet fra salget af den dejlige og bæredygtige mad gik til at støtte Dansk Fibromyalgi-Forenings arbejde for at skabe bedre livsvilkår for fibromyalgiramte og deres pårørende.
En rørende gestus
I DFF vil vi gerne sige en stor tak til Amalie, hendes far samt til de to andre kokkeelever Benjamin Søderberg Isaksen og Emil Glad Gregersen for denne flotte gestus, som vi i DFF er meget rørte over. De har alle lagt hårdt og dedikeret arbejde i at gøre mad-eventen til virkelighed!