Bliv klogere - og få ny inspiration

Foreningens kursuskatalog for 2018 er i begyndelsen af året udsendt til alle vores medlemmer sammen med medlemsbladet 'fibromyalgi' 1 2018. Vi tilbyder flere nye kurser og foredrag, bl.a. et spændende foredrag: 'Stærk og sund med antiinflamatorisk kost og sund livsstil. Det er en kendsgerning, at vi bliver mere og mere klar over hvor meget det betyder, hvad vi spiser. Hvordan det påvirker vores livsstil og daglige trivsel.

En helt ny workshop sætter ord på hvad der er specielt netop for dig og på hvordan du bedst mulig får fortalt en arbejdsgiver, hvorfor det netop er dig, der skal ansættes og hvorfor netop du er guld værd for en virksomhed.

De populære 'Sov godt' kurser fortsætter vi med. Mange lider af søvnproblemer og her får du tips til hvordan du selv kan arbejde med at få en bedre nattesøvn. Det altid velbesøgte kursus om hvordan du kan mestre fibromyalgikører også en ny sæson, hvor du får viden og indsigt i sygdommen og forslag til hvordan du kan tackle dine udfordringer på en ny og mere hensigtsmæssig måde.

Vores cafémøder afholdes fortsat rundt om i hele landet. Cafémøderne er gratis for alle og her har du mulighed for at møde andre fibromyalgiramte og deres pårørende.

Vi har lagt de første 3 måneders tilbud ind på hjemmesiden i en kalender oversigt og i webshop, hvor du kan tilmelde dig og betale.

Kursusoversigt - januar, februar og marts 2018   

Læs kursuskataloget her

Tilmeld dig kursus og foredrag

Nyhedsbrev