Vi har lige taget hul på et nyt år og alle vores gode medlemmer kan i disse dage læse første udgave af 'fibromyalgi' 2018. Bladet fokuserer i dette nummer på sundhed og velvære, hvor du bl.a. får opskrifter på sund og dejlig vintermad, torsk til hverdag og fest. Opskrifterne er nemme at lave med årstidens råvarer og de er speciel udviklet til fibromyalgi. Du kan også få inspiration til hvilke fødevarer, du skal spise hvis du gerne vil have alle de gode og vigtige vitaminer og mineraler. 

Vi har talt med 8 internationale forskere, der alle arbejder med kroniske smerter og har samlet en kort og letlæselig oversigt deres nye forskningsresultater. Du kan også læse om hvordan vi er med i arbejdet om at ændre reformen af fleksjob og førtidspension. En kamp som vi har bidt os fast i, så vores medlemmer ikke bliver overset. 

Du kan også læse om Vivianns personlige historie med fibromyalgi og hvordan musik og lyde kan hjælpe i smertebehandlingen eller du kan få tips og gode råd til en bedre hverdag.

 

Nyhedsbrev