DFF til international fibromyalgikongres i Wien

Fingeren på pulsen
Det er en kerneopgave for Dansk Fibromyalgi-Forening at have fingeren på pulsen, når det gælder den nyeste forskning i fibromyalgi.

Megen forskning i fibromyalgi
Derfor var DFF til international fibromyalgikongres i Wien i starten af marts måned. Her var det en stor glæde at konstatere, hvor meget der forskes i fibromyalgi, både fra danske og internationale eksperter.

Verdens førende forskere
Mere end 150 deltagere fra hele verden er med til kongressen. Blandt dem var nogle af verdens førende forskere i fibromyalgi. Et væld af spændende foredrag om den allernyeste forskning var på programmet under de to tætpakkede dage.

En appetitvækker
Det europæiske netværk for fibromyalgiforeninger (ENFA) var bredt repræsenteret på kongressen, og DFF er naturligvis medlem af ENFA som en afgørende international søjle i vores fundament. Denne korte omtale af kongressen er blot en lille appetitvækker, for vi er er i skrivende stund ved at fordøje og bearbejde de mange informationer fra kongressen, som du kommer til at høre mere om den kommende tid på DFF’s forskellige platforme. 

Læs reportagen "Fibromyalgiens globale familie"
---------------------------------------
Vil du være medlem af DFF?
Som medlem af Dansk Fibromyalgi-Forening får du adgang til en bred vifte af fordele for kun 299 kr. om året:
- Gratis socialrådgivning
- Rådgivning fra andre fibromyalgiramte
- Netværksgrupper over hele Danmark
- Rådgivning om sygdommen - og hvordan du lever bedst muligt med den forbistrede fibromyalgi
- Medlemsrabat på kurser
- Medlemsblad fire gange om året
DU KAN MELDE DIG IND HER

 

Nyhedsbrev