Dansk Fibromyalgi-Forenings nystartede netværksgruppe i Næstved repræsenterede DFF på fornem vis til Foreningernes Dag, hvor mere end 70 foreninger deltog.

Dansk Fibromyalgi-Forenings nystartede netværksgruppe i Næstved repræsenterede DFF på fornem vis til Foreningernes Dag, hvor mere end 70 foreninger deltog.

Frivillige ildsjæle slår et slag for DFF!

Ny netværksgruppe i Næstved
Frivillige ildsjæle fra Dansk Fibromyalgi-Forenings nystartede netværksgruppe i Næstved havde en stand på den lokale Foreningernes Dag lørdag den 7. september. Her stod de klar til en snak om livet med fibromyalgi, og hvordan man som fibromyalgiramt kan få hjælp hos Dansk Fibromyalgi-Forening. 

En stor tak til frivillige ildsjæle
Mere end 70 lokale foreninger var tilmeldt Foreningernes Dag, og fra scenen blev oplæst en reklame for DFF og den lokale netværksgruppe i Næstved. En stor tak skal lyde til de frivillige ildsjæle i Næstved for det store arbejde, det har været at få standen stablet på benene, så DFF blev repræsenteret på fornem vis! 

Rabat på billetter til sundhedsmesse
Husk, at du også kan møde frivillige ildsjæle fra Region Hovedstaden i DFF, når messen Sund Livsstil afholdes i Øksnehallen fra 27.-29. september. Da DFF har en stand på messen, kan vi tilbyde entrébilletter med klækkelig rabat. Læs mere her

Netværksgrupper over hele Danmark
Husk også, at DFF har netværksgrupper og kontaktpersoner over hele Danmark. Her kan du finde en netværksgruppe i netop dit lokalområde.  
---------------------------------------
Bliv medlem af DFF!
Dansk Fibromyalgi-Forening er til for dig, der lever med fibromyalgi.
Medlemskab koster kun 299 kr. om året og giver adgang til en bred vifte af fordele:
- Socialrådgivning
- Sundhedsrådgivning
- Psykologisk rådgivning om at tackle livet med fibromyalgi
- Netværk med andre fibromyalgiramte over hele Danmark
- Kurser med inspiration til at leve det bedst mulige liv med fibromyalgi
- Seneste nyt om forskningen i fibromyalgi
- Medlemsblad fire gange om året
HER KAN DU SE, HVORDAN DU BLIVER MEDLEM AF DFF