Hos Dansk Fibromyalgi-Forening er vi klar til at hjælpe dig med at tackle de mange aspekter, som er i spil, når man lever med fibromyalgi.

Hos Dansk Fibromyalgi-Forening er vi klar til at hjælpe dig med at tackle de mange aspekter, som er i spil, når man lever med fibromyalgi.

Rådgivning til dig i DFF

Personlig rådgivning
På Dansk Fibromyalgi-Forenings sekretariat står vi til rådighed for at give dig, dine pårørende samt fagpersoner en personlig rådgivning om de mange aspekter af et liv med fibromyalgi. 

Frivillige ildsjæle
DFF’s stærke hold af frivillige ildsjæle yder telefonisk rådgivning i form af uforpligtende samtaler om det, der rører sig i din hverdag, dine tanker og bekymringer i forhold til at leve med fibromyalgi som patient, pårørende eller fagperson. Denne rådgivning er gratis og åben for alle.

Vores tværfaglige team
Herudover har Dansk Fibromyalgi-Forening et tværfagligt team, som efter nærmere afdækning kan bidrage med mere specifik viden i forhold til din situation. For at modtage telefonisk rådgivning af vores tværfaglige team skal du være medlem af DFF.

Social- og sundhedsrådgivning
Det tværfaglige team yder socialrådgivning samt sundhedsrådgivning om livet med fibromyalgi. Ydermere tilbyder vi nu som noget helt nyt rådgivning fra en konsulent, der er uddannet i psykologi og pædagogik og har 18 års erfaring indenfor psykologisk rådgivning.

Vores rådgivningsvifte
Denne udvidelse af vores vifte af rådgivningstilbud er til dig, som oplever at have problemer og begrænsninger, psykiske reaktioner eller ydre omstændigheder, der påvirker din fibromyalgi. Hvis du kan nikke genkendende til disse reaktioner, så er du, dine pårørende eller fagpersoner meget velkomne til at kontakte den psykologiske rådgivning.

Afdækning af dine behov
Så tager vi en samtale med henblik på afklaring af situationen, afdækning af dine behov og ressourcer samt vejledning vedrørende mulighed for yderligere støtte. For fagpersoner, som arbejder med fibromyalgi, er det desuden muligt via telefonrådgivningen at træffe aftale om supervision.

Ring til DFF’s telefonrådgivning på tlf. 33 23 55 60

Frivillige rådgivere, socialrådgivning & sundhedsfagligt team
- Mandag kl. 10-12
- Tirsdag - torsdag kl. 10-14
- Fredag kl. 10-12

Psykologisk rådgivning
- Onsdag & fredag kl. 10-11.30 
---------------------------------------
Bliv medlem af DFF!
Dansk Fibromyalgi-Forening er til for dig, der lever med fibromyalgi.
Medlemskab koster kun 299 kr. om året og giver adgang til en bred vifte af fordele:
- Socialrådgivning
- Sundhedsrådgivning
- Psykologisk rådgivning om at tackle livet med fibromyalgi
- Netværk med andre fibromyalgiramte over hele Danmark
- Kurser med inspiration til at leve det bedst mulige liv med fibromyalgi
- Seneste nyt om forskningen i fibromyalgi
- Medlemsblad fire gange om året
HER KAN DU SE, HVORDAN DU BLIVER MEDLEM AF DFF

Nyhedsbrev