Få et gratis webkursus som DFF-medlem!

Dansk Fibromyalgi-Forening afholder torsdag 16. juli fra kl. 14-16 det inspirerende webkursus:

Robusthed og Resiliens - hvordan passer vi bedst muligt på os selv?

Når vi eller vores nærmeste pårørende rammes af sygdomme som fx fibromyalgi eller andre former for kroniske smerter, udsættes vi for modgang i forskellige afskygninger. Det er en meget voldsom situation at komme i og efterfølgende leve med. Psykolog Ebbe Lavendt vil give et indblik i nogle af de redskaber, vi kan bruge til at drage mest muligt omsorg for os selv.

Fornyet håb og mening
Resiliens handler om evnen til at kunne komme bedst muligt igennem en periode med stress og modgang og at komme tilbage til hverdagen. Det handler om vores evne til at kunne overvinde de belastninger, vi møder på vores vej og til at kunne genvinde fodfæstet, når vi mister balancen. Samtidig er det også vores evne til at kunne række ud efter nye oplevelser og finde fornyet håb og mening med livet.

Konkrete redskaber
Resiliens handler både om fremadrettet at forebygge belastninger på livets vej, men også om at kunne håndtere dem og passe på sig selv i situationen og at kunne komme tilbage igen. Under foredraget vil Ebbe Lavendt komme ind på konkrete redskaber, man kan bruge til at styrke sig selv, inklusiv konkrete øvelser der kan hjælpe.

Tilmeld dig webkurset
Det inspirerende kursus med Ebbe Lavendt afholdes som et webkursus, hvor du kan sidde derhjemme i ro og mag foran din computer, tablet eller mobiltelefon.

Webkurset afholdes torsdag den 16. juli fra kl. 14-16.

Vi bruger programmet Zoom til webkurset. Med Zoom er det muligt at se og høre alle deltagere på en skærm, og der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål til Ebbe Lavendt på kurset.

Gratis for medlemmer af DFF
Webkurset er kun for medlemmer af DFF, som kan deltage gratis.

Tilmelding til kurset sker ved at sende en mail til jens@fibromyalgi.dk. Angiv venligst både navn, telefonnummer og mailadresse i din tilmelding. Du må også meget gerne skrive et par linjer om, hvorfor du har tilmeldt dig kurset, hvis du har lyst.

Hvis du ikke er medlem af DFF og gerne vil deltage på webkurset, så skriv venligst også i din tilmeldingsmail, at du gerne vil meldes ind.

Så skriver vi til dig efterfølgende, hvordan du bliver medlem – og det koster kun 299 kr. om året at være medlem af Dansk Fibromyalgi-Forening!

Som medlem har du adgang til en bred vifte af fordele:
- Gratis rådgivning fra socialrådgiver og psykolog
- Rådgivning om, hvordan du lever bedst muligt med fibromyalgi i hverdagen
- Erfaringsudveksling og socialt samvær i lokale netværk
- Medlemsblad fire gange om året – hvor du får klar viden om, hvad der er op og ned i forhold til omkring fibromyalgi
- Relevante kurser og arrangementer - se kommende kurser på www.fibromyalgi.dk/kalender
- Ikke mindst bliver du del af en forening, der kæmper for de fibromyalgiramtes sag og vilkår – hver eneste time døgnet rundt

Nyhedsbrev