Fibromyalgiens europæiske familie har været samlet til generalforsamling, hvor Danmark var vært!

Fibromyalgiens europæiske familie har været samlet til generalforsamling, hvor Danmark var vært!

Fibromyalgiens europæiske familie

Fibromyalgiens europæiske familie var for nylig samlet til generalforsamling i ENFA, som er den europæiske sammenslutning af patientforeninger for fibromyalgiramte. 

I denne coronatid var mødet rykket online, og Danmark var vært for mødet. 

Et stærkt rygstød
Det er helt fantastisk at mærke opbakningen fra vores fælles fibromyalgifamilie på tværs af landegrænser.

Det giver et stærkt rygstød at vide, at vi i DFF under ingen omstændigheder står alene i vores daglige kamp for at opnå fortsatte forbedringer for fibromyalgiramte og pårørende.

Unik tilgang
På Generalforsamlingen var der et spændende oplæg fra overlæge Stine Amris fra Parker Instituttet. Hun fortalte om instituttets unikke tilgang til fibromyalgipatienter, hvor alle former for behandling altid bygger på solid forskning og evidens.

Patienterne, som henvises til behandling på Parker Instituttet, gennemgår altid en grundig undersøgelse og udredning for at afklare, om de lider af fibromyalgi.

Dette arbejde varetages i et tæt samarbejde mellem forskellige faggrupper på Parker Instituttet, og denne tilrettelæggelse af arbejdet med fibromyalgipatienter vakte stor interesse på Generalforsamlingen.

Ydermere gennemfører Parker Instituttet altid grundige evalueringer af patienternes feedback og udbytte fra behandlingen på Parker Instituttet.

Disse evalueringer gennemføres første gang kort efter forløbene og derefter længere fremme i tiden for løbende at følge op på, om behandlingen fortsætter med at virke efter hensigten hos de fibromyalgiramte i dagligdagen.  

Stor spørgelyst
Der var stor interesse og spørgelyst fra de andre europæiske lande for Stine Amris og hendes mangeårige erfaringer som en af verdens førende specialister i fibromyalgi.

Alle deltagere på generalforsamlingen var også meget imponerede over Parker Instituttets evne til år efter år at høste tårnhøje evalueringer fra deltagerne på deres kurser i at leve bedst muligt med fibromyalgiens mange udfordringer.  

Danmark i bestyrelsen
DFF har fortsat sæde i bestyrelsen i ENFA ved sekretariatschef Judi Olsen, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde med vores europæiske smertefamilie!

ENFA står for European Network of Fibromyalgia Assocations.
---------------------------------------
Vil du være medlem af DFF?
Som medlem af Dansk Fibromyalgi-Forening får du adgang til en bred vifte af fordele for kun 299 kr. om året:
- Gratis socialrådgivning
- Rådgivning fra andre fibromyalgiramte
- Netværksgrupper over hele Danmark
- Rådgivning om sygdommen - og hvordan du lever bedst muligt med fibromyalgien
- Medlemsrabat på kurser
- Medlemsblad fire gange om året
DU KAN MELDE DIG IND HER 

Nyhedsbrev