Renee Hamilton på Bridgewalking på Lillebæltsbroen med Fibro Netværk Sydfyn.

Renee Hamilton på Bridgewalking på Lillebæltsbroen med Fibro Netværk Sydfyn.

En personlig historie - Del 3

Hvor er jeg nu?

Lige nu er jeg en af tovholderne for en fibronetværksgruppe på Sydfyn. Det har jeg været i 5-6 år nu. Vi er 20-25 aktive kvinder, der mødes, og vi har forskellige arrangementer såsom, foredrag, gåture, sociale sammenkomster, ture ud i det blå og meget mere. Det giver mig en masse at måske kunne gøre en forskel for nogen.

Jeg har trænet i et fitnesscenter i ca. 1 ½ år. En fysioterapeut har lavet et specifikt program til mig. Det gør en stor forskel for både min gigt og min fibromyalgi.

Jeg har for nogle år siden omlagt min kost til antiinflammatorisk kost. Det er også et hit for mig. Jeg mangler stadig at lære at sige NEJ, så jeg får nogle øretæver ind imellem. Tror, det gælder for de fleste af os. At sidde stille er ikke godt for mig, da får jeg flere smerter, så lige nu, når meget er lukket ned, går jeg ture hver dag. Nogle dage korte ture og andre dage længere ture.

Ellers sørger jeg for at give mig selv en på opleveren. Jeg har gået på hængebroer i Sierra Nevada, fløjet afsted på en Zipline over en flod fra Spanien til Portugal, Bridgewalking på Lillebæltsbroen og kørt snescooter i Nord-Norge.

For ganske nylig sprang jeg i vandet på Langeland. Det har jeg aldrig prøvet før. Det var ret koldt, hehe, vandet var 2 grader og luften 5, og jeg gjorde det faktisk igen kort efter på tur til Ærø. Jeg glæder mig, til coronaen er under kontrol, så vi igen kan mødes i vores gruppe, og jeg kan rejse ud på eventyr med veninder og flere fra vores fibrogruppe.

Det vigtigste og mit budskab er ”at dreje livet til ens fordel og altid prøve at få humoren med, selv om det er svært”. Man kan faktisk træne sin hjerne til se muligheder. Dette er min erfaring. Så med små skridt, giv dig selv nogle udfordringer og prøv at vende dit tankesæt, når du dykker.

For dykker, det gør vi, og fibromyalgien er kommet for at blive. Held og lykke med fremtiden til alle jer derude og husk: Du kan mere, end du tror😊

Her kan du læse starten af Renee Hamiltons historie.

Her kan du finde de lokale netværksgrupper og frivillige ildsjæle i Fibromyalgi- & Smerteforeningen.

Vi er også ved at starte nye netværk over hele Danmark - få overblik her

Nyhedsbrev