Fibromyalgiprisen 2021 går til initiativet "Svigtet af systemet", hvor medstifter Louise Holmbjerg Jensen har ydet en helt ekstraordinær indsats for at synliggøre forsikrings- og pensionsselskabernes barske metoder.

Fibromyalgiprisen 2021 går til initiativet "Svigtet af systemet", hvor medstifter Louise Holmbjerg Jensen har ydet en helt ekstraordinær indsats for at synliggøre forsikrings- og pensionsselskabernes barske metoder.

Fibromyalgiprisen 2021 - "Svigtet af systemet"

Fibromyalgi- & Smerteforeningen uddeler Fibromyalgiprisen til personer, institutioner og initiativer, der kæmper de fibromyalgiramtes sag.

En sand frontkæmper
Årets modtager af Fibromyalgiprisen lever afgjort op til at være en sand frontkæmper!

Fibromyalgiprisen 2021 går nemlig til initiativet ”Svigtet af systemet”(tidligere kendt som "Svigtet af forsikringen"), og medstifter Louise Holmbjerg Jensen modtog prisen ved FSF’s Generalforsamling i Middelfart 4. september.

Ekstraordinær indsats
Louise har personligt og som en del af initiativet ”Svigtet af systemet” ydet en helt ekstraordinær indsats for at synliggøre forsikrings- og pensionsselskabernes barske metoder og arbejdspraksis.

Lige som rigtig mange af vores smerteramte medlemmer har Louise mærket på egen krop og sjæl, hvad det vil sige at komme i klemme i forhold til forsikrings- og pensionsselskaberne og miste sin erstatning samt sine rettigheder.

Vedholdenhed og ben i næsen
Med en utrolig vedholdenhed og ben i næsen har Louise været med til at mobilisere forsikringstagere, landsdækkende medier og ikke mindst politikere i en samlet sag for at skabe ændringer på området.

Det har medført en lovændring, så skadelidte nu selv kan vælge en relevant speciallæge, har mulighed for at få tvister afprøvet i et neutralt organ, og hvor hele området bliver overvåget fra offentlig side. Alt dette er opnået på under 2 år!

Louise har villet have de skadelidte stemmer med, og det er i den grad lykkedes. De opnåede ændringer har meget stor betydning på vores område og for vores kronisk smerteramte medlemmer.

Mærkbare resultater
I Fibromyalgi- & Smerteforeningen ønsker vi med prisen at sige en stor tak for det kæmpe arbejde, som Louise har udført og forsætter med at udføre. De mærkbare resultater taler for sig selv og er kommet en meget stor sårbar gruppe til gode.

På vegne af foreningen og på vegne af vores medlemmer vil vi sige Louise en stor tak for det kæmpestore arbejde, som fortjener den største respekt og anerkendelse!

Med Fibromyalgiprisen følger 10.000 kr.

Nyhedsbrev