Generalforsamling 2021 - en dejlig dag med god stemning

Fibromyalgi- & Smerteforeningen afholdt tidligere på måneden Generalforsamling i naturskønne omgivelser i Middelfart.

Det var skønt atter at være samlet - det har vi savnet under coronaen!

Tak til alle jer, der deltog fra hele Danmark og var med til at skabe en dejlig dag med god stemning!

Genvalgt formand med applaus
Formand Søren Harboe blev genvalgt som formand for de næste 2 år med applaus fra hele salen!

Søren Harboe understregede i Hovedbestyrelsens tilbageblik på det forgangne år, at det har været et udfordrende år, hvor coronaen pludselig gjorde sit indtog i vores alles hverdag.

Skulder ved skulder
Men i FSF har vi stået skulder ved skulder og har taget udfordringerne op på imponerende vis, betonede Søren Harboe.

Mange nye netværksgrupper er blomstret op. Vores webinarer har været en kæmpesucces. Og vi har flot fremgang i medlemstallet!

Søren Harboe afrundede med at understrege, at FSF virkelig rykker på mange fronter, og vi kan se tilbage på et fantastisk år med flere medlemmer og en styrket økonomi.

Fibromyalgiprisen 2021
Generalforsamlingen bød også på uddeling af Fibromyalgiprisen, som tildeles personer, institutioner og initiativer, der kæmper de fibromyalgiramtes sag.

Årets modtager af Fibromyalgiprisen lever afgjort op til at være en sand frontkæmper!

Fibromyalgiprisen 2021 går nemlig til initiativet ”Svigtet af systemet” (tidligere kendt som "Svigtet af forsikringen"), og medstifter Louise Holmbjerg Jensen modtog prisen.

Louise har personligt og som en del af initiativet ”Svigtet af systemet” ydet en helt ekstraordinær indsats for at synliggøre forsikrings- og pensionsselskabernes barske metoder og arbejdspraksis.

Vedholdenhed og ben i næsen
Med en utrolig vedholdenhed og ben i næsen har Louise været med til at mobilisere forsikringstagere, landsdækkende medier og politikere i en samlet sag for at skabe ændringer på området.

Det har bl.a. resulteret i oprettelsen af et neutralt organ til afprøvelse af tvister mellem forsikringsselskaber og kunder. 

I FSF ønsker vi med prisen at sige en stor tak for det kæmpe arbejde, som Louise har udført og forsætter med at udføre. De mærkbare resultater taler for sig selv og er kommet en meget stor sårbar gruppe til gode, heriblandt fibromyalgi- og smertepatienter.

Æresmedlemmer udnævnt
Efter afslutningen på Generalforsamlingens officielle program udnævntes de mangeårige medlemmer og frivillige ildsjæle, Bente Stisen og Birgit ”Bie” Johansen, til æresmedlemmer med meget personlige taler fra sekretariatschef Judi Olsen.

De to nykårede (og meget rørte) æresmedlemmer blev naturligvis mødt med stående ovationer fra salen for deres utrættelige engagement for de fibromyalgiramtes sag. 

Med udnævnelsen til æresmedlemmer følger livslangt medlemskab af Fibromyalgi- & Smerteforeningen uden kontingent. 

På gensyn i 2022!
Tilbage er blot at huske at sætte kryds i kalenderen til Generalforsamling 2022, som afholdes lørdag den 21. maj i København. 

Mere information følger naturligvis...

Her kan du læse mere om Fibromyalgiprisen 2021.

Her er Hovedbestyrelsens årsberetning.

Her er referat fra Generalforsamlingen.

 

 

 

 

Nyhedsbrev