Det nye Helse-blad har en artikel om fibromyalgi og FSF. Overlæge Stine Amris fra Frederiksberg Hospital medvirker i artiklen og fortæller om fibromyalgi som kronisk smertesygdom.

Det nye Helse-blad har en artikel om fibromyalgi og FSF. Overlæge Stine Amris fra Frederiksberg Hospital medvirker i artiklen og fortæller om fibromyalgi som kronisk smertesygdom.

FSF og fibromyalgi i Helse-bladet

I det nyeste nummer af magasinet Helse kan man finde artiklen "Fibromyalgiens usynlige smerter", der fortæller om fibromyalgi, og hvordan det er at leve med sygdommen.

Formålet er at give den bredere befolkning indblik i livet med fibromyalgi, så der i samfundet kommer en større forståelse for sygdommen, og hvordan den påvirker hverdagen hos en stor del af den danske befolkning.

Overlæge Stine Amris fra Fibromyalgienheden på Frederiksberg Hospital medvirker og fortæller om fibromyalgi som kronisk smertesygdom.

Amris fremhæver også de mange udfordringer ved at leve med fibromyalgi.

Mistroen overfor fibromyalgi og de mere end 100.000 danskere, der er ramt af sygdommen, er desværre stadig udbredt, påpeger Amris. 

En konsekvens af den manglende anerkendelse er, at alt for mange ikke får stillet diagnosen, men bliver parkeret i årelange udredningsforløb uden den nødvendige hjælp og behandling. 

Et af artiklens centrale budskaber er, at hurtig udredning og behandling er helt afgørende, når man lever med fibromyalgi.

I artiklen bliver endvidere fremhævet vigtigheden af det arbejde, FSF udfolder som patientforening for mennesker med fibromyalgi.

Fibromyalgi- & Smerteforeningen tilbyder:

- Et samlet overblik over information og viden om fibromyalgi

- Rådgivning fra sygeplejersker, socialrådgiver og psykologisk understøtning

- Webinarer, bl.a. 10 udgaver af: "Fibromyalgilægens Bord med Stine Amris" 

- Kurser til pårørende

- Netværksgrupper over hele Danmark 

- Magasinet 'fibromyalgi' hjem i postkassen 4 gange om året

Vil du med i fællesskabet i Fibromyalgi- & Smerteforeningen?

Så kan du blive medlem NU, og for blot 1 års kontingent gælder dit medlemskab helt frem til januar 2025 😊

Læs mere om dine mange medlemsfordele - OG BLIV MEDLEM HER

DU KAN LÆSE HELE ARTIKLEN OM FIBROMYALGI I HELSE-BLADET HER

Nyhedsbrev