Betingelser for brug af webshop

Kontakt info

Webshoppen på www.fibromyalgi.dk er ejet og drevet af Dansk Fibromyalgi-Forening. CVR-nr. 18140691, Tlf. 3323 5560, E-mail: dff@fibromyalgi.dk.

Betingelserne du finder her på siden gælder for køb af varer på webshoppen til levering i Danmark (Levering til Grønland og Færøerne kan ske efter særlig aftale) med mindre, der er indgået andre aftaler.

 

Personlige oplysninger

Ingen af de personlige oplysninger, der registreres ved køb på webshoppen på www.fibromyalgi.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Betaling foregår via en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet.

 

De oplysninger, du kan blive bedt om at opgive er:

 

Medlemsnummer

Navn

Adresse

E-mail adresse

 

Betaling

Dansk Fibromyalgi-Forening modtager betaling via Dankort/Visa-Dankort. Kortoplysningerne krypteres ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer), således at ingen uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer i forbindelse med transaktionen med Nets.

Hvis du ønsker at betale via netbank, skal du foretage din bestilling på mail eller telefon.

Når du har købt en vare i webshoppen, vil du modtage en mail fra os med en kvittering for købet. Mailen gælder samtidigt som en bindende købsaftale, når du modtager den.

Beløbet bliver trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi fremsender faktura efterfølgende på mail.

Levering

Vi behandler din ordre indenfor 5 hverdage og for fysiske varer, som fx temahæfter sender vi ud til dig med PostDanmark. Da vi sender dine varer som B-post kan leveringstiden være op til 3 dage fra vi har afsendt varerne til dig.

Fortrydelsesret

Vi håber at du er tilfreds med dine køb hos os, men hvis det ikke skulle være tilfældet, så har du altid 14 dages fuld returret efter modtagelse af varen. Du skal indenfor de 14 dage meddele os, at du ønsker at returnere varen og derefter har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Forbrugeraftaleloven giver dig ret til også at fortryde dit køb selvom du har taget din vare i brug. Hvis værdien er væsentligt forringet på grund af brug kan værdiforringelsen dog trækkes fra det beløb du vil modtage tilbage ved fortrydelsen.

Du kan læse mere om din fortrydelsesret på forbrugerombudsmanden dk og forbrug.dk

 

Ved manglende levering

Hvis du ikke modtager din vare bedes du henvende dig til:

 

Dansk Fibromyalgi-Forening

Lergravsvej 53

2300 København S

Email: dff@fibromyalgi.dk

Det er også denne adresse du skal sende til, hvis du vil returnere dine varer. Hvis du ønsker pengene tilbage, sætter vi dem ind på din bankkonto efter vi har modtaget varen.

 

Levering i udlandet

Vi kan godt levere til dig selvom du bor i Grønland, Færøerne eller øvrige udland, men for at sende til udlandet skal vi lægge PostDanmarks gældende takster for forsendelser til udlandet oveni din pris. Du bedes derfor foretage dit køb via email eller telefon. Ved betaling med Dankort trækkes beløbet ved afsendelse af varen.

 

Reklamation

Når du handler i webshoppen på www.fibromyalgi.dk er du omfattet af købelovens regler. Du har 24 måneders reklamationsret ved fejl og mangler. Du skal reklamere indenfor en rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller manglen ved varen og din reklamationsret bortfalder, hvis du selv har forårsaget fejlen eller manglen.

Hvis du vil reklamere kan du kontakte os på tlf. 3323 5560 eller på mail dff@fibromyalgi.dk, så vil vi hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Du kan også læse mere om din reklamationsret på Konkurrence- og forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Nyhedsbrev