Hjælp til dig fra Fibromyalgi- & Smerteforeningen i en coronatid

Coronaen har vendt op og ned på vores hverdag, og når man i forvejen lider af en så alvorlig kronisk smertesygdom som fibromyalgi, er det helt naturligt at være usikker og have mange spørgsmål i denne coronatid.

Fibromyalgi- & Smerteforeningen er til for at hjælpe dig bedst muligt gennem den svære coronatid!

Har du bekymringer?
Hvis du er bange for at blive smittet med corona, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på tlf. 33 23 55 60.

Du kan skrive til os på fsf@fibromyalgi.dk.

Du kan skrive til os på Messenger fra Fibromyalgi- & Smerteforeningens Facebook-side - www.facebook.com/fibromyalgi.dk/

Vi svarer dig hurtigst muligt!

Er du ung med fibromyalgi?
Coronaen har medført en nedlukning af unge menneskers fritidsliv.

Som ung med fibromyalgi ved vi, at du i forvejen ikke magte det samme som dine raske jævnaldrende, og med fraværet af åndehuller til menneskelig kontakt bliver hverdagen ekstra svær.

Hvis du er ung med fibromyalgi og er usikker i denne coronatid, kan du selvfølgelig kontakte os i Fibromyalgi- & Smerteforeningen. Se vores kontaktinfo øverst på siden.

Du kan også komme med i vores ungegruppe på Facebook, hvor du kan dele dine tanker med andre unge med fibromyalgi - www.facebook.com/groups/1508488536068218

Læs også vores tema om at være ung med fibromyalgi - www.fibromyalgi.dk/til-dig-med-fibromyalgi/unge-med-fibromyalgi/

Coronahjælp til ældre med fibromyalgi
Vores ældre medborgere er desværre de mest udsatte i denne svære coronatid, og mange ældre tilbringer stadig megen tid hjemme uden den sammen grad af kontakt til andre mennesker som før coronaen.

I Fibromyalgi- & Smerteforeningen er vi der naturligvis også for at hjælpe dig, som har levet med fibromyalgien i mange år!

Du kan ringe til os på tlf. 33 23 55 60.

Du kan også sende os en mail på fsf@fibromyalgi.dk.
Så svarer vi dig hurtigst muligt!

Vi har også et netværk af erfarne kontaktpersoner og telefonrådgivere over hele Danmark, som du kan kontakte, hvis du har brug for en snak. Find din lokale kontaktperson her - www.fibromyalgi.dk/kontakt/kontaktpersoner-og-netvaerk/  

I Fibromyalgi- & Smerteforeningen afholder vi også løbende kurser for at sikre et fællesskab blandt fibromyalgiramte i denne svære tid. I øjeblikket afholder vi webinarer, og når det igen bliver sikkert at holde fysiske kurser, vender vi naturligvis stærkt tilbage på den front!

Du kan holde dig løbende orienteret om kurser på www.fibromyalgi.dk/kalender

Nyhedsbrev