Gavebrev - støt en god sag!

Fibromyalgi- & Smerteforeningen kæmper for at fremme bedre vilkår for folk med fibromyalgi og for at skabe opmærksomhed omkring en sygdom, som desværre stadig er omgærdet af fordomme og uvidenhed i mange kredse.

Det kan og vil foreningen ikke acceptere, og derfor yder foreningen en maksimal indsats for at skabe større forståelse omkring denne kroniske lidelse, som giver smerter og udfordringer for rigtig mange mennesker. Det kræver tid - og ikke mindst penge - at trænge igennem med budskabet om, at fibromyalgi skal tages seriøst. Og det er her, foreningen har brug for din hjælp.

Hvad er et gavebrev?
Der er mange måder at hjælpe på. En måde at gøre det på er ved at give et gavebrev til foreningen af minimum 200 kr.

HENT GAVEBREVET HER

Når du har udfyldt og underskrevet gavebrevet, så send det venligst til os, enten som indscannet dokument til et@fibromyalgi.dk eller pr. post til:
Fibromyalgi- & Smerteforeningen
Center Boulevard 5
2300 København S

Indbetaling af støttebeløb
Dit støttebeløb (minimum 200 kr.) kan du enten indbetale via MobilePay på nr. 25758 eller ved bankoverførsel til FSF's konto:
Registreringsnummer: 9107
Kontonummer: 1133535

Det er vigtigt, at du skriver "gavebrev" i kommentarfeltet, både på MobilePay og ved bankoverførsel. Dit støttebeløb skal nemlig tælle som kvittering for såvel indbetaler som foreningen. Det er nemt og ligetil, og så er man oveni købet med til at støtte op om en god sag!

Hvorfor give et gavebrev?                  
Foreningen skal hvert år modtage mindst 100 gavebreve af minimum kr. 200,00 pr. stk. for at opnå Ligningslovens § 8 stk. A. Gavebrevene skal endvidere være indbetalt af 100 forskellige personer. Desuden skal denne godkendelse fornys af SKAT hvert år.

En godkendelse betyder også, at hvis nogen ønsker at testamentere midler til foreningen, skal der ikke betales arveafgift til staten, hvilket medfører, at hele det testamenterede beløb på den måde kommer foreningen og medlemmerne til gode.

Holder hjulene i gang
Gavebrevene betyder, at foreningen kan få en stor del af sin købsmoms retur, og det er stort beløb, der her er tale om. Sagt på en anden måde er gavebrevene essentielle for foreningens økonomi, og giver man et gavebrev, er man altså med til at holde hjulene i gang i foreningen.

De penge, der kommer ind via gavebreve, går ubeskåret til aktiviteter for foreningens medlemmer rundt om i landet. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf. 3323 5560 eller fsf@fibromyalgi.dk. 

Nyhedsbrev