Mænd fortæller om fibromyalgi

Når far lever med fibromyalgi

Fibro-hvad-for noget! Sådan lød reaktionen fra Kim Jakobsen, da han blev diagnosticeret med fibromyalgi. Når far lever med fibromyalgi, rammer det også familien. Det ved Kims datter, Amalie, som har afholdt en madevent, hvor overskuddet gik til DFF.
Læs om Kim, Amalie og madeventen 

Stor mand med den forbandede fibromyalgi

Fibromyalgi har intet med køn at gøre. Både kvinder og mænd lider lige voldsomt under fibromyalgiens forbandede smerter. Det ved Peter Fosgerau af egen smertelige erfaring.
Læs historien om Peter Fosgerau

Fibromyalgiens ingenmandsland

Blot et kram eller et håndtryk kan give så stærke smerter, at det kan være svært at forstå. Det ved Arne Jensen efter mange år i fibromyalgiens ingenmandsland.
Læs historien om Arne Jensen

Et stille, farverigt liv med fibromyalgi

Smerter har fulgt Jens Christian Jensen helt fra ungdommen. Men først som 46-årig fik han forklaringen. Årsagen var fibromyalgi. Siden er malerkunsten blevet et frirum for Jens.
Læs historien om Jens Christian Jensen

Der er ingen dumme spørgsmål!

Jørgen Lautrup er en af DFF's manderådgivere. Han oplever, at det er en barriere for mange mænd med fibromyalgi at søge hjælp og vejledning.
Læs mere om Jørgen Lautrup og DFF's manderådgivning

Ung mand med fibromyalgi

Simon Stones fik konstateret fibromyalgi allerede som 18-årig. Nu er han i midten af 20'erne og udfolder et stærkt beundringsværdigt arbejde i kampen for bedre livsvilkår for fibromyalgiramte.
Læs historien om Simon Stones 

Vil du være medlem af FSF?

Fibromyalgi- & Smerteforeningen er til for dig, som lever med fibromyalgi.  
Læs mere om fordelene ved medlemskab af FSF