Forskere

M. A. Giamberardino
Maria Adele Giamberardino har været en meget aktiv forsker og har særligt været fokuseret på smerte og hun har været meget aktiv i selskaber som ”EuroPain”, ”International Association for the Study of Pain, IASP”, IASPs europæiske afdeling og ”International Myopain Society, IMS” inklusiv redaktør for mange udgivelser og en aktiv deltager på mange internationale smerte kongresser.

Hun har selv forfattet over 200 videnskabelige udgivelser og i 2008 -2009 var hun ansvarlig for “European Campaign Against Fibromyalgia” hvilket i disse år resulterede i ekstra mange artikler om fibromyalgi.

Få et overblik over noget af hendes forskning her

Robert Bennett
Dr. Bennett er professor i Medicin på Oregon Health and Science University (OHSU) i Portland, Oregon. Han er tidligere formand for IASP og American College of Rheumatology Western Region og har været I redaktionerne for Pain, Arthritis and Rheumatism og Journal of Musculoskeletal Pain. Han har sammen med sine kolleger på OHSU været aktiv involveret i fibromyalgi forskning siden 1980. Han grundlagde Fibromyalgia Information Foundation i 1995. Han har udgivet over 500 artikler med mere.

Læs et interview med Robert Bennett her

Nyhedsbrev