Cafémøder

Flere end 100.000 danskere har fibromyalgi! Er du én af dem eller har en af dine nærmeste fået diagnosen? Så kom til de populære cafémøder. Her får du mulighed for at møde ligesindede. 
Medlemsnærhed og de lokale grupper har stor betydning for foreningens arbejde. På cafémøderne møder du andre med fibromyalgi under hyggelige former, så der er rig mulighed for at danne netværksgrupper. Foreningen hjælper meget gerne med opstart af grupper.

Foreningens social- og sundhedskonsulenter vil fortælle om de typiske problemstillinger, de møder i sit daglige arbejde med medlemmer og pårørende. På den måde tager møderne udgangspunkt i den enkelte og det nære og det er gratis at deltage, men man skal huske at tilmelde sig. På møderne får du generel viden og information om fibromyalgi, og redskaber til:

  • At tackle forhindringer.
  • Kendskab til hvordan man lever med sygdommen i forhold til arbejde,familie osv.
  • Hvor du kan få hjælp.
  • Hvordan du kan få individuel sagsbehandling hos DFF.
  • At netværke og få en snak med de øvrige deltagere og dele dine erfaringer med andre i samme situation.

Cafémøder i 2017

Onsdag den 15. november, København ved Sundhedskonsulent Sif Holst
Tirsdag den 28. november, Aarhus ved Sundhedskonsulent Sif Holst

Tid:
Det varierer, men som regel er det kl. 17-20 

Tilmelding  
Du kan tilmelde dig her Tilmeld dig her  Du kan også tilmelde dig ved henvendelse til sekretariatet på tlf. 3323 5560 eller sende en mail til dff@fibromyalgi.dk  

Vælger du at betale med det samme skal det ske til 9107 0001133535. Husk at skrive hvilket kursus og dato for kurset samt medlemsnr, navn og alder.
Når du har tilmeldt dig modtager du en uge inden kursusstart en informations mail med tid og sted samt et program.

(Ret til ændringer forbeholdes)

 

Nyhedsbrev