Cafémøder

Cafémøder i 2018

Pris: Gratis for alle

Tilmelding: Tilmeld dig via links øverst på siden ved hvert cafemøde. Du kan også tilmelde dig ved henvendelse til sekretariatet på tlf. 3323 5560 eller sende en mail til dff@fibromyalgi.dk 

Populære cafemøder
Flere end 100.000 danskere har fibromyalgi! Er du én af dem eller har en af dine nærmeste fået diagnosen? Så kom til de populære cafémøder. Her får du mulighed for at møde ligesindede. Læs artikel om cafemøde

Medlemsnærhed
Medlemsnærhed og de lokale grupper har stor betydning for foreningens arbejde. På cafémøderne møder du andre med fibromyalgi under hyggelige former, så der er rig mulighed for at danne netværksgrupper. Foreningen hjælper meget gerne med opstart af grupper.

Den enkelte og det nære
Foreningens socialrådgivere og sundhedskonsulenter vil fortælle om de typiske problemstillinger, de møder i deres daglige arbejde med medlemmer og pårørende. På den måde tager møderne udgangspunkt i den enkelte og det nære.
Det  er gratis at deltage, men man skal huske at tilmelde sig. På møderne får du generel viden og information om fibromyalgi, og redskaber til:

  • At tackle forhindringer.
  • Kendskab til hvordan man lever med sygdommen i forhold til arbejde,familie osv.
  • Hvor du kan få hjælp.
  • Hvordan du kan få individuel sagsbehandling hos DFF.
  • At netværke og få en snak med de øvrige deltagere og dele dine erfaringer med andre i samme situation.

 (Ret til ændringer forbeholdes)

Nyhedsbrev