Er mindfulness noget for dig?

Har du også hørt, at mindfulness kan hjælpe på kroniske smerter? Har du tænkt over, om det kunne være noget for dig. På kurset ”Er mindfulness noget dig?” får du svar på dine spørgsmål

Kurset er en generel introduktion kombineret med praktiske øvelser. Vi ser på hvad der gemmer sig bag de forskellige begreber: mindfulness, afspænding og meditiation. Hvad forskellene er, hvad der virker bedst for dig og hvordan du kan arbejde videre med mindfulness.

Kurset er tilrettelagt af Eva Bengta Lorentzen, der er uddannet mindfulnessinstruktør og bl.a. samarbejder med Tværfagligt Smertecenter, Rigshospitalet, Kræftens Bekæmpelse og Sociologisk Institut på Københavns Universitet.

 

Pris: Medlemspris 100 kr. Normalpris 250 kr.

 

Tilmeld dig her.

 

Tid:

Kurserne afholdes kl. 17.00-20.00.

 

Sted:
Tirsdag den 7. marts 2017 i Svendborg
Tirsdag den 9. maj 2017 i København
Tirsdag den 12. september 2017 i Herning
Tirsdag den 7. november 2017 i Hillerød

 

Tilmelding:

Tilmelding kan ske på ovenstående links eller ved henvendelse til sekretariatet på tlf. 3323 5560, på mail dff*fibromyalgi.dk  (* erstattes med @) eller bankoverførsel på 9107   0001133535. Husk at skrive hvilket kursus og dato for kurset samt medlemsnummer, navn og alder. En uge inden kurset modtager de tilmeldte kursusdeltagere en informationsmail med tid og sted samt et program.

 

 

(Ret til ændringer forbeholdes)

 

Copyright: Dansk Fibromyalgi-Forening

Nyhedsbrev