Ukuelig – på trods af kronisk smerte

Mikkel Salling Holmgaard historie er både voldsom og livsbekræftende på én gang. Stukket ned en kold aften i marts 2006, mens han forsøgte at redde en veninde fra et voldsomt overfald. Veninden mistede sit liv, men Mikkel overlevede på trods af hans svære skader og stort blodtab.

Det blev starten på ti års kamp for at komme tilbage få det liv han gerne vil leve. Meget få troede på, at Mikkel kunne træne sin ødelagte venstre arm og indtil han knaldede en basketbold ind i hovedet på fysioterapeut, Karsten Ekmann, var der ingen hjælp at hente. Basketbolden og

Mikkel fik åbnet Karsten Ekmanns øjne og det blev starten på et årelangt samarbejde mellem de to mod det umulige.

Nu kan du opleve Mikkel fortælle sin livsbekræftende historie. Mikkel Salling Holmgaard er en éner og de færreste kan gøre det han har gjort, men vi håber, at du kan få glæde af hans historie som inspiration til dit eget liv.

Tid og Sted: Onsdag den 4. oktober 2017 i Aarhus (kl. 17-19)

Pris: 75 kr. 

Tilmeld dig her.

Tilmelding kan ske på ovenstående links eller ved henvendelse til sekretariatet på tlf. 3323 5560, på mail dff@fibromyalgi.dk eller bankoverførsel på 9107   0001133535. Husk at skrive hvilket kursus og dato for kurset samt medlemsnummer, navn og alder. En uge inden kurset modtager de tilmeldte kursusdeltagere en informationsmail med tid og sted samt et program.

(Ret til ændringer forbeholdes)

Nyhedsbrev