Godnat og sov godt!

Kender du det? Du sover, men du får ikke den hvile, du har brug for. Du er træt og din krop gør ondt. Det er ligesom om, at din søvn hverken gør dig udhvilet eller er med til at slappe kroppen af og dermed hjælpe på dine smerter. Måske sover du slet ikke – eller det føles sådan.

Du er ikke den eneste. På dette kursus ser vi nærmere på, hvorfor særligt mennesker med kroniske smerter har store søvnproblemer. Her får du hjælp til at få gode vaner og få inspiration til hvordan du kan ændre de dårlige tankemønstre du også kommer ind i pga. dine søvnproblemer. Du kommer herfra med redskaber til at systematisere dine erfaringer i forhold til hvad der hjælper dig og hvordan du får en god nats søvn.

Kurset undervises af Henriette Cranil, der er uddannet Cand.psych fra københavns universitet og har arbejdet mange år som erhvervspsykolog. I dag er hun selvstændig og arbejder med at skabe positiv forandring hos mennesker gennem individuelle forløb.

 

Pris: Medlemspris 100 kr. Normalpris 250 kr.

 

Tilmeld dig her.

 

Tid:

kl. 17-20

Sted:

torsdag d. 23/3-17 i Kalundborg

Onsdag d. 14/6-17 i Kolding

Torsdag d. 28/9-17 i København

Torsdag d. 23/11-17 i Holstebro

 

Tilmelding

Tilmelding kan ske på ovenstående links eller ved henvendelse til sekretariatet på tlf. 3323 5560, på mail dff*fibromyalgi.dk  (* erstattes med @) eller bankoverførsel på 9107   0001133535. Husk at skrive hvilket kursus og dato for kurset samt medlemsnummer, navn og alder. En uge inden kurset modtager de tilmeldte kursusdeltagere en informationsmail med tid og sted samt et program.

(Ret til ændringer forbeholdes)

Nyhedsbrev