Hvordan kan man mestre fibromyalgi?

Hvad er fibromyalgi? Hvad kan du selv gøre for at mestre din fibromyalgi?Hvordan kan du håndtere de forandringer og begrænsninger, der opstår? Hvordan mestrer du dagligdagen alene og sammen med dine pårørende? Hvordan tager du de svære snakke? Hvad kan du bruge DFF til?

På kurset får du viden og indsigt i sygdommen og sammen finder I måske svar på de mange spørgsmål, som du har til hvordan man får et liv til at hænge sammen med fibromyalgi.

Der vil også være fokus på, at oprette lokale netværk, således at I kan have glæde af hinanden også efter kurset.

Kurset undervises af psykolog Carsten Simonsen, som igennem mange år har arbejdet med fibromyalgiramte og pårørende på Parker Instituttet, Frederiksberg Hospital.

 

Tid:

kl. 15-20

Sted:
Fredag den 3. marts 2017 i København
Fredag den 5. maj 2017 i Randers
Fredag den 8. september 2017 i Næstved
Fredag den 3. november 2017 i Esbjerg

 

Pris: Medlemspris: 300,- kr. Normalpris 500 kr.

 

Tilmeld dig her.

 

Tilmelding

Tilmelding kan ske på ovenstående links eller ved henvendelse til sekretariatet på tlf. 3323 5560, på mail dff*fibromyalgi.dk  (* erstattes med @) eller bankoverførsel på 9107   0001133535. Husk at skrive hvilket kursus og dato for kurset samt medlemsnummer, navn og alder. En uge inden kurset modtager de tilmeldte kursusdeltagere en informationsmail med tid og sted samt et program.

(Ret til ændringer forbeholdes)

 

Citater fra deltagere på mestringskurser:

”Kurset er en mulighed for at møde andre med samme diagnose og at vide at andre har det på samme måde – og få sat ord på det man selv går og føler”

”Det er rart at vide at man kan kontakte Dansk Fibromyalgi-Forening med spørgsmål”

Copyright: Dansk Fibromyalgi-Forening

 

Nyhedsbrev