Pårørende - En overset gruppe?

Når en pårørende rammes af en kronisk sygdom kan det påvirke hele familien. Det kan være svært at håndtere de ofte store forandringer og begrænsninger i hverdagen.

Hvordan finder man en balance mellem at hjælpe sin pårørende og passe på sig selv? Er det ok at prioritere sine egne interesser? Kan man sige fra som pårørende og stille krav?

På kurset finder vi måske sammen frem til svarene på dine spørgsmål og hvad vi kan bruge DFF til som pårørende og måske kan vi bruge hinanden til noget efter kurset.

Kurset undervises af psykolog Kim Bonnesen og er kun åbent for pårørende.

 

Pris: Medlemspris 100 kr. Normalpris 250 kr.

 

Tilmeld dig her.

 

Tid:

Kurserne afholdes kl. 17.00-20.00. (Ret til ændringer forbeholdes)

 

Sted:

Tirsdag den 28. marts 2017 i Vejle
Tirsdag den 10. oktober 2017 i København

 

 

Citater fra deltagere i pårørendekurser:

”Vi fik meget ud af dagen, og var glade for folks ærlighed og åbenhed. ”

”Psykolog Carsten Simonsen var rigtig god til at fortælle om sygdommen og give eksempler på problemstillinger, alt sammen på en humoristisk måde. ”

”Det var befriende, den måde tingene bliver omtalt på under kurset. Der blev ikke talt ned til nogen, og der var ingen letkøbt medlidenhed a la ”Det er også synd for dig”.  I stedet fik man mulighed for at tale nøgternt om de ting, der er svære at håndtere i dagligdagen sammen med de fibromyalgiramte. ”

”Det var en stor glæde at tale med andre unge i samme situation. Det var en stor lettelse at få mulighed for at identificere sig med andre, der selv har problemerne inde på livet og vide, at man ikke er alene. ”

”Vi kan varmt anbefale kurset til andre. Det var den lange køretur værd. ”

”Jeg havde min mand med på et pårørendekursus og det var godt fordi man så kan få andre til at fortælle om fibromyalgi. Jeg vil også have min far og min søster med på et kursus i fremtiden”

 

Copyright: Dansk Fibromyalgi-Forening

Nyhedsbrev