Frivillige rådgivere i FSF

Frivillige med fibromyalgi sidder klar ved telefonen i Fibromyalgi- & Smerteforeningen.

Rådgivningen er et af kerneområderne i FSF. Det er en helt særlig medlemsservice, som giver os et tæt og nært forhold til medlemmerne.

Telefonrådgiverne er en blandet gruppe af frivillige ’almindelige’ mennesker med helt ’almindelige’ erhverv og karriereforløb, men kendetegnende for dem er, at de alle har en viden om fibromyalgi, fordi de selv lever med sygdommen. Derfor ved vores frivillige, hvad de taler om.

De frivillige tager sig primært af generel viden og spørgsmål på de menneskelige områder, når medlemmer eller andre ringer med spørgsmål om fibromyalgi.

Spørgsmål om lovgivning og sagsbehandling besvares af de sundheds- eller socialpolitiske konsulenter i sekretariatet. Rådgivning fra FSF's konsulenter er forbeholdt medlemmer af foreningen, mens alle kan ringe og få en snak med FSF's frivillige ildsjæle, som sidder klar ved telefonen.

Ring til rådgivningen i FSF på tlf. 33 23 55 60:

Mandag: Kl. 10.00 – 12.00
Tirsdag – torsdag: Kl. 10.00 – 14.00
Fredag: Kl. 10.00 – 12.00

Bente Schousboe, Frederikssund

Hjælpen til andre

Bente har selv fibromyalgi og er både frivillig rådgiver på FSF's sekretariat samt kontaktperson for fibromyalgiramte i Frederikssund. Hun er også formand for Frivillighuset i Frederikssund. Bente vil gerne hjælpe andre og være med til, at fibromyalgi i højere grad bliver accepteret.

Irene Sølvtofte, Tårnby

Rådgiver og medlem af netværk

Irene Sølvtofte blev diagnosticeret med fibromyalgi i 2012. Udover at være frivillig telefonrådgiver i DFF er Irene også medlem af netværksgruppen i Kastrup / Tårnby. Læs mere om de mange netværksgrupper i DFF

Janne Frøsig, Fredensborg

Fysioterapeut med fibromyalgi

Janne Frøsig er fysioterapeut og har selv fibromyalgi. Hun rådgiver om fysioterapi, træning og bevægelse. Har du spørgsmål til Janne, kan du sende dem til janne@fibromyalgi.dk, og så bliver du ringet op af Janne. Du må meget gerne skrive nogle tidspunkter, hvor det passer dig bedst at blive ringet op.

Betina Mortensen

Frivillig ildsjæl

Betina Mortensen arbejder som skolelærer og er del af FSF's team af frivillige rådgivere på sekretariatet. Betina blev diagnosticeret med fibromyalgi i 2008.

Nyhedsbrev