Frivillige rådgivere

Frivillige arbejder på skift i Foreningens sekretariat og rådgiver medlemmer telefonisk

Rådgivningen er et af Foreningens kerneområder. Det er en helt særlig medlemsservice, som giver os et tæt og nært forhold til medlemmerne. Telefonrådgiverne er en blandet gruppe af frivillige ’almindelige’ mennesker med helt ’almindelige’ erhverv og karriereforløb, men kendetegnende for dem er, at de alle har en viden om fibromyalgi og derfor ved hvad de taler om.
De frivillige tager sig primært af generel viden og spørgsmål på de menneskelige områder, når medlemmer ringer. Spørgsmål om lovgivning og sagsbehandling besvares af de sundheds- eller socialpolitiske konsulenter i sekretariatet.

Ring til Rådgivningen 3323 5560

Mandag:                    kl. 10.00 – 12.00
Tirsdag – torsdag:      kl. 10.00 – 14.00
Fredag:                     kl. 10.00 – 12.00 

 

 

Bente Schousboe, Frederikssund

Man kan godt - Husk det!

Bente (62 år)er førtidspensionist og rådgiver samt kontaktperson for fibromyalgi ramte i Frederikssund og Egedal kommune. Bente har mange opgaver, hun er nemlig også formand for Frederikssund diabetesforening og Frivillighedsstedet i Frederikssund. 

Bente vil ikke bare sidde med hænderne i skødet, men gerne hjælpe andre og være med til at sygdommen i højere grad bliver accepteret. ”Man kan godt”, siger Bente … små bidder og et skridt ad gangen. Husk det!”

Birgit Bie Johansen, Gentofte

Vil gøre en forskel for det gode liv

Birgit (66 år) eller Bie, som hun kaldes, er tidligere pædagog og souschef. Bie fik fibromyalgi i 2000 og har siden 2001 været en aktiv del af Foreningen. Hun er kontaktperson og tovholder for alle landets ca. 50 frivillige kontaktpersoner og regions leder i Region Hovedstaden.
Bie vil gerne være med til at gøre en forskel og medvirke til det gode liv.

Anna, København

Vil gerne hjælpe

Anna (33 år) er det sidste skud på stammen i rådgivningen. Anna startede som frivillig for et par måneder siden og glæder sig til at komme rigtigt i gang. Anna studerer psykologi og kan lide tanken om frivillig indsats uden, at der er økonomisk binding imellem parterne. Hun vil gerne hjælpe og glæder sig til at bruge dels sin personlige erfaring med fibromyalgi, men også sin erfaring fra psykologistudiet.

Stine Bundgaard, København NV

Hjertet banker for de unge

Stine (32 år) fik konstateret fibromyalgi for 14 år siden i en ung alder. Hun mærkede selv vigtigheden og behovet for at kunne tale med andre om sin sygdom. Hun ringede til Foreningen for 6 år siden og fik den rådgivning, hun havde brug for og har lige så længe selv været frivillig rådgiver med fokus på de unge og deres udfordringer med fibromyalgi.
Stine har oprettet et netværk på Facebook for unge med fibromyalgi. Gruppen har ca. 45 medlemmer.

Viviann Kruse, Tårnby

Går glad hjem fra rådgivning

Viviann (57 år)har været frivillig rådgiver et par år og vil gerne være med til at gøre en forskel. Hun er glad for det frivillige arbejde og går glad hjem efter rådgivnings tjansen hver 14’ dag. Viviann er desuden kontaktperson i Tårnby.

Meta Damgaard, Brønshøj

Praktik gav modet til at være frivillig

Meta (43 år) har haft fibromyalgi siden 2011 og er selv uddannet sygeplejerske, så hun har gode forudsætninger for at rådgive omkring sundhed. Hun har desuden tidligere arbejdet med rådgivning for Region Hovedstadens sygehusfællesskab.

Bente Stisen

Har været med fra starten

Bente (70 år) har været frivillig siden 1999. Bente har levet med sin fibromyalgi, siden hun var en lille pige og rådgiver med sin erfaring. Hun blev i sin tid uddannet som rådgiver af Hovedbestyrelsen og har senere været med til at uddanne de nye rådgivere. 

Nyhedsbrev