Frivillige rådgivere i FSF

Frivillige med fibromyalgi sidder klar ved telefonen i Fibromyalgi- & Smerteforeningen.

Rådgivningen er et af kerneområderne i FSF. Det er en helt særlig medlemsservice, som giver os et tæt og nært forhold til medlemmerne.

Telefonrådgiverne er en blandet gruppe af frivillige ’almindelige’ mennesker med helt ’almindelige’ erhverv og karriereforløb, men kendetegnende for dem er, at de alle har en viden om fibromyalgi, fordi de selv lever med sygdommen. Derfor ved vores frivillige, hvad de taler om.

De frivillige tager sig primært af generel viden og spørgsmål på de menneskelige områder, når medlemmer eller andre ringer med spørgsmål om fibromyalgi.

Spørgsmål om lovgivning og sagsbehandling besvares af de sundheds- eller socialpolitiske konsulenter i sekretariatet. Rådgivning fra FSF's konsulenter er forbeholdt medlemmer af foreningen, mens alle kan ringe og få en snak med FSF's frivillige ildsjæle, som sidder klar ved telefonen.

Ring til rådgivningen i FSF på tlf. 33 23 55 60:

Mandag: Kl. 10.00 – 12.00
Tirsdag – torsdag: Kl. 10.00 – 14.00
Fredag: Kl. 10.00 – 12.00

Bente Schousboe, Frederikssund

Man kan godt - Husk det!

Bente er førtidspensionist og rådgiver samt kontaktperson for fibromyalgiramte i Frederikssund. Bente har mange opgaver. Hun er nemlig også formand for Frederikssund diabetesforening og Frivillighedsstedet i Frederikssund. Bente vil ikke bare sidde med hænderne i skødet, men gerne hjælpe andre og være med til, at sygdommen i højere grad bliver accepteret. ”Man kan godt”, siger Bente … små bidder og et skridt ad gangen. Husk det!”

Birgit Bie Johansen, Gentofte

Vil gøre en forskel for det gode liv

Birgit, eller Bie, som hun kaldes, er tidligere pædagog og souschef. Bie blev diagnosticeret med fibromyalgi i 2000 og har siden 2001 været en aktiv del af Dansk Fibromyalgi-Forening. Hun er kontaktperson og tovholder for alle landets frivillige kontaktpersoner og regionsleder i Region Hovedstaden. Bie vil gerne være med til at gøre en forskel og medvirke til det gode liv.

Irene Sølvtofte, Tårnby

Rådgiver og medlem af netværk

Irene Sølvtofte blev diagnosticeret med fibromyalgi i 2012. Udover at være frivillig telefonrådgiver i DFF er Irene også medlem af netværksgruppen i Kastrup / Tårnby. Læs mere om de mange netværksgrupper i DFF

Betina Mortensen

Frivillig ildsjæl

Betina Mortensen arbejder som skolelærer og er del af DFF's team af frivillige rådgivere på sekretariatet. Betina blev diagnosticeret med fibromyalgi i 2008.

Bente Stisen

Har været med fra starten

Bente har været frivillig siden 1999. Bente har levet med sin fibromyalgi, siden hun var en lille pige og rådgiver med sin erfaring. Hun blev i sin tid uddannet som rådgiver af Hovedbestyrelsen i Dansk Fibromyalgi-Forening og har senere været med til at uddanne de nye rådgivere. Bente er også medlem af Hovedbestyrelsen i DFF.

Nyhedsbrev